Як працюють у «Карабас Барабасі» офіціанти*

0
6
Як працюють у «Карабас Барабасі» офіціанти*
Продовжуємо розповідати про життя луцького клубу «Карабас Барабас».

Друга серія: “Будь яке незадоволення можна компенсувати хорошим обслуговуванням та привітною посмішкою” - офіціантка пивного клубу «Карабас Барабас».

Офіціанти пивного клубу «Карабас Барабас» проходять щотижнево навчання, щоб удосконалити свої навики. Дівчата кажуть, що адміністрація закладу організовує для них різні тренінги та семінари - як правильно спілкуватись з відвідувачами та як слід пропонувати їм страви з випивкою.

У закладі офіціантки працюють з відкриття, є ті, яких переманили з інших закладів. «Новенька» поділилась враженнями від роботи та колективу.

“Дуже швидко привикаєш до закладу. В перший день особисто адміністратори мені розповідали про кожну страву, про випивку, пиво. Мене вразила така увага, бо раніше коли я працювала в іншому закладі ніхто тебе не вчив”. - офіціантка Марина Пасічник

Хотя робочий графік закладу іноді до третьої години ночі, дівчата не скаржаться. Кажуть, що відразу привикли і їм навіть цікаво спостерігати за веселими вечірками від організаторів «Карабас Барабаса». Клієнтів своїх вони люблять та цінують.

“У нас є вибагливі клієнти, але ми стараємось до всіх знайти підхід і вгодити кожному гостю. Нас вчать, що будь яке незадоволення можна компенсувати хорошим обслуговуванням та привітною посмішкою, поки що це діє і конфліктів в мене ще не було” - ділиться офіціантка Марина Пасічник

А от «старожили» серед «карабасівських» офіціантів, пригадують, що випробували і конфліктні ситуації під час своєї роботи.

“Тут головне все сприймати спокійно. Якщо від тебе не йде потік негативу, то і відвідувач дуже швидко змінює відношення на краще.” - розповідає Алла Супрун.

Ця дівчина працює в клубі «Карабас Барабас» з його відкриття. Пригадує, що прийшла сюди, бо сподобався інтер’єр закладу, ще тоді ні про керівників, ні про колег нічого не чула. Підійшов графік, задовільнила зарплата от і працює уже тут п’ятий рік.

“Я сюди навіть у вихідний прихожу з друзями . Настільки полюбила “Карабас”, нашу їжу, пиво. Та й друзі мої сюди тянуться.” - каже офіціантка

Загалом у пивному клубі «Карабас Барабас» на одній зміні щонайменше четверо офіціантів. Усі ще з дверей привітно зустрічають гостей, впевнено демонструють асортимент меню і, як мурашки завзято бігають по закладу з приборами, стравами та келихами.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні