Як працюють у «Карабас Барабасі» - початок*

0
1
Як працюють у «Карабас Барабасі» - початок*
Пивний клуб «Карабас Барабас» уже п’ятий рік тішить лучан смачною кухнею, різноманітною випивкою та ексклюзивними гулянками. З нагоди ювілею присвячується серія публікацій із життя клубу та броварні «Карабас Барабас».

Перша серія: “Не розумію, як елітні напої можна змішувати з колою” - бармен луцького клубу «Карабас Барабас».

Успіх закладу залежить від його «душі» - колективу. «Карабасівці» славляться своїми «старожилами», які вміють догодити відвідувачам.

Бармен клубу Роман Догойда уже четвертий рік сумлінно жонглює аперитивами, наповнює для гостей кухлі пивом та чарки настоянками. Він каже, що любить цю роботу і раніше не уявляв, яке може бути цікаве барменське життя.



“У нас великий асортимент випивки. Розливне пиво, наливочки, горілка, настоянки, джин, текіла, віскі, вина, коктейлі. Тобто вибирати є з чого. Ми намагаємось догодити клієнту, тому дуже часто дозволяємо їм самим комбінувати коктейлі.”



Бармен каже, що найбільше славиться серед алкоголю розливне пиво «Карабас Барабас». У його асортименті світле, темне, чорне, медове, пшеничне Бельгійське, Бочкове, Авторське та коктейльний смак під назвою «Бабське пиво».



“Найбільш у нас замовляють розливне пиво «Карабас Барабас» світле. Воно легке та ніжне на смак. І пасує до будь якої закуски. Ще гості люблять наші наливочки. Найпопулярніша - Хріновуха».

Наливочки у «Карабас Барабас» також роблять за власним рецептом. У меню представлені декілька видів: Хріновуха, Медовуха, Журавлина, Ядівчана. Горілка у клубі є відомих брендів та власного виробництва.

Щодо коктейльної карти, то бармен пишається своїми розробками. Адже у меню представлені як традиційні коктейлі, так і авторські.

«Перед тим як ми додаємо власні коктейлі до меню, спочатку всі радимось, дегустуємо. Потім пропонуємо відвідувачам і коли вже чуємо позитивні відгуки, то коктейль з’являється у меню «Карабаса».

Бармен Роман продемонстрував майстер-клас авторського напою під назвою «Мерлін Монро». Цей коктейль одобрили керівники і гості закладу, тож його назву можна знайти в меню «Карабас Барабас».




Та найпопулярніший напій з цієї категорії, вважають, набір шотів «Борода Карабаса».



«Мені дуже подобається моя робота. Чи то відвідувачі тут такі позитивні.. Але я й не помітив як відпрацював в «Карабасі» стільки часу. У нас дружній колектив, всі один за одного горою. До нашої думки прислуховуються керівники, а головне - я по-справжньому полюбив барменське життя в «Карабасі».










Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні