Ольга Коритнєва вийшла заміж. ФОТО

0
-4
Ольга Коритнєва вийшла заміж. ФОТО
Колишня громадська діячка Луцька, екс-чиновниця Ольга Коритнєва, яка наразі мешкає у Львові, вийшла заміж.

«Заміж я вийшла нещодавно, сумістивши одруження з днем народження чоловіка. (тепер він точно не забуде дату весілля)» - розповіла Ольга виданню Волинь24.

«Правда, дату знайомства ми теж не забудемо, бо це відбулося на мій день народження в Єгипті)» - додала, сміючись, вона.

Ольга Коритнєва розповіла, що до того вона з чоловіком близько восьми місяців жили в громадянському шлюбі. І це, власне, стало причиною її переїзду до Львова.

“Наше одруження стало цілковитою несподіванкою для більшості друзів та близьких. Після романтичної фотосесії у одному з готельно-відпочинкових комплексів Львова, друзі мого новоспеченого чоловіка прийшли вітати його з днем народження. І абсолютно всі були в приємному шоці, дізнавшись, що приводів у нас насправді два. Наші обручки нас "здали" – розповіла Ольга Коритнєва.

“Мій чоловік Олександр не має абсолютно ніякого відношення до громадсько-політичного руху. Від чого я безмежно щаслива.) Він стоматолог, веде прийом у своєму приватному кабінеті” – повідомила жінка.



Довідково:

Ольга Коритнєва у громадському житті Луцька – з 2002 року. Була депутатом Молодіжної ради Луцька, співголовою оргкомітету конкурсу “Студент року”, творцем і очільником студентського клубу “Міжнародні відносини: аналітика”, активістом організацій “Європейський Рух в Україні”, ”Луцьк Європейський”, «Центр політичного аналізу та виборчого консалтингу».

Неодноразово балотувалася у депутати Луцької міської ради.

Працювала начальником відділу у справах сім’ї і молоді департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради, начальником управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради, помічником народного депутата України Ігоря Гузя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні