Як у Луцьку поліція ганялась за п’яною компанією. ВІДЕО

1
2
Як у Луцьку поліція ганялась за п’яною компанією. ВІДЕО
У Луцьку п’яна компанія на автомобілі втікала одразу від п’яти екіпажів поліції.

Відео погоні оприлюднила патрульна поліція Волинської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, близько першої години ночі у Луцьку на вулиці Дубнівській впіймали п’яного водія, який до цього тікав від поліції разом з двома своїми нетверезими друзями.



Спершу компанія на «Шкода Фабіа» мало не зіткнулась з автомобілем патрульних біля розважального центру «Промінь», а потім – почала тікати на великій швидкості проспектом Перемоги та вулицею Карпенка - Карого.

Переслідували порушників п'ять машин патрульної поліції близько 10 хвилин.

Зупинились вони на заправці на вулиці Дубнівській. Цікаво, що відразу після цього водій запевняв, що взагалі нікуди не їхав і просто стояв на місці. Хоча патрульні показали відео, на якому чітко видно, як до заправки під'їхала машина і з неї вийшов водій.

І 34-річний водій, і двоє пасажирів за зовнішніми ознаками були нетверезими, хоча від перевірки на драгері та в наркодиспансері категорично відмовились.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ще кажуть шо копи їздити не вміють, подивіться яка швидкість і по якій дорозі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні