У громаді біля Луцька мешканці скидаються на ремонт доріг

1
-5
У громаді біля Луцька мешканці скидаються на ремонт доріг
У Княгининівській ОТГ мешканці мають можливість пришвидшити ремонт своєї вулиці: для цього їм потрібно написати звернення до сільської ради та фінансово допомогти в ремонті.

Про це повідомила голова об’єднаної громади Олена Твердохліб в інтерв’ю виданню Перший.

«У минулому році ми випробували такий спосіб: мешканці вулиці Старицького в селі Зміїнець заплатили 20 відсотків кошторисної вартості і на їхній вулиці вклали щебеневе покриття», – зазначила вона.

«Зараз вже маємо два таких звернення – від жителів сіл Зміїнець та Княгининок. Це хороший досвід, бо спонукає людей не нищити дорогу, в яку вклали власні кошти», – додала голова ОТГ.

Загалом, за словами Твердохліб, за рік існування ОТГ вдалося зробити 7,5 кілометра доріг – мова йде про поточні та капітальні ремонти.

«У нас є затверджений на п’ять років перелік доріг, які ремонтуватимуться. Ця інформація - у відкритому доступі на сайті громади, люди бачать, що послідовність ремонту дотримується і вони знають, коли їхня дорога буде відремонтована», – розповіла Олена Твердохліб.

Нагадаємо, Твердохліб повідомила, що у селі Зміїнець до кінця року планують залити фундамент для нового садочка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будь-ласка пройдіться пішки по вул. Першотравневій в Зміїнці. Не вийде, дорогою літають авто в с. Боголюби, а обочину зайняли місцеві бариги.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні