Той «Шанхай» треба перенести, - бізнесмен про Старий ринок

10
11
Той «Шанхай» треба перенести, - бізнесмен про Старий ринок
Засновник приватної фірми «Скорпіон-сервіс» Василь Токарський вважає, що Центральний ринок потрібно перенести задля туристичної привабливості Луцька.

Про це він розповів у коментарі «Волинь24».

«Ринок потрібно однозначно перенести. Зробити це потрібно було ще 10-15 років тому. Потрібно розвивати Старе місто, робити його привабливим для туристів. Того «Шанхая» там не треба», - наголосив Василь Токарський.

Однак для того, аби перенести Старий ринок, потрібно запропонувати підприємцям альтернативу для роботи, вважає він.
Новий ринок на Боженка
Новий ринок на Боженка

«Як на мене, та ділянка, яку пропонують на ЛПЗ (ред. - Новий ринок, вулиця Боженка), не підходить. Там нічого не облаштоване, не розвинена інфраструктура, немає нормального під’їзду», - сказав бізнесмен.

За його словами, міська влада може підшукати іншу ділянку для ринку, наприклад, у Привокзальному районі.

«Там можна взяти гектар-два землі і зробити сучасний критий ринок із освітленням, охороною, чистотою і порядком», - додав Токарський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як той бізнесмен токарський охороняє спорт лото які є заборонені в Україні він ніче го не хоче сказати . Може це його кантору потрібно закрити а його до відповідальності притягнути .
Відповісти
І я так кажу, треба. На місце юванта, до варшавського ринку. Щоб придивився місце?
Відповісти
Приглянув землю? Дійсно, поміняйся на ювант. Буде один великий базар.
Відповісти
для початку нехай наведе лад у своєму бізнесі, почати б радив з автостоянки на сторому ринку. Ні автоматизованого збору коштів, що вже якби і заборонено збирати автопаркувальниками, забор неодноразово валився, багнюка довкола - це от такий рівень мега сучасної автопарковки Василя.
Відповісти
Василь до парковок не має стосунку - ті паркомати ставила інша фірма.
Відповісти
Правильно говорить. А ринок можна перенести в район Сітіпарку. Вздовж річки до вулиці Чехова місця достатньо.
Відповісти
Всі ларькі які видно з дороги і які генерують той срач поздовж дороги, є територією Скорпіон-сервіса, що йому заважає їх прибрати, збільшивши привабливість врази?
Відповісти
Заберіть із стоянки авто усі базарні буди біля Старого ринку і заспокойтеся для початку . З своїми актами на довічне володіння землею, ділянками 2 м2 в Гараджі
Відповісти
І я не буду платити,маєш свою териорію понад дорогою,де весь цей бардак от і охороняй їх,пане Токарський.А чи обліковані торгові павільйони ,що розміщені по вул.Глушець івул.Замковій ? Чи платять у бюджет міста? Адже срач створюють саме вони а не укрспоживспілка.
Відповісти
А хто тобі платить за охорону,пан Токарський? Той підприємець з ринку ,якого ти пропонуємо прибрати!! Все,більше за охорону не плачу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні