Казав мені втопитися або йти на трасу, - волинянка про свого чоловіка

5
5
Казав мені втопитися або йти на трасу, - волинянка про свого чоловіка
Від чоловіка у Волинському обласному центрі соціально-психологічної допомоги переховується жінка, яка не називає свого імені.

Жінка розлучилася із чоловіком, який знущався і бив її 8 років тому, - пише Волинське телебачення.

Жінка переїхала у батьківську хату, але колишній подався за нею. Життя не склалося, але випровадити його з дому не змогла. Коли завагітніла - ховалася по монастирях.

"Йди вішайся, втопися, йди на трасу гроші заробляй. Що хочеш було. Я приїхала з монастиря, він мене згвалтував", - каже волинянка.

Певності, що його покарають, за словами потерпілої, в неї не було. Тому не зверталася у поліцію.

У Волинському обласному центрі соціально-психологічної допомоги проживає ще одна жінка, яка розповідає, що чоловік бив її так, що були переломи, принижував, забирав гроші. Заявляти у поліцію жінка боялася.

"Я не могла себе захистити, він мені погрожував постійно. В нього мати багата, вона могла його від поліції відкупити. Я опинилася в такій ситуації, що він почав вже регулярно мене бити. Я на роботу ходила вже з синцями. Потім він зрозумів, що по лиці невигідно бити, то почав бити по тілу, там, де не видно синців", - з болем пригадує жінка.

Звернутися в центр соціально-психологічної допомоги їй порадили друзі. Це місце стало рятівним, каже жінка.

Знайти тичасовий прихисток жертви можуть знайти в обласному центрі соціально-психологічної допомоги безплатне. Проживання тут безплатне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доброго ранку, країно. Позитивна ранкова стаття. Певно для вампірів.
Відповісти
Життєва стаття! Не лише про квіточки і метелики читати. Може,якась жінка прочитає і зрозуміє,що треба втікати від чоловіка, який б'є
Відповісти
Доброго дня а за що бив
Відповісти
в усьому винні кляті феміністки. спитайте будь-якого рагуля.
Відповісти
Нехай простить мене ця нещасна жінка!!! Нас дійсно багато!!! В мене просто виникає питання: "Чому виділяєте даний випадок?". Я писала минулого року, у стані відчаю, просила у вас допомоги, коли чоловік намагався згвалтувати мою маму, кидася з ножем, намагався вилити окріп на неї, вішався при малолітніх дітях (хлопчик - 14 і дівчинка - 12 років), брат встиг зняти...Мені ніхто не відповів ні журналісти, зокрема вашого видання, ні самооборона Волині, а поліцейські приїзжали і кожен раз у них була своя версія, остання найбільше добила: "Трупа ж не має...". В кінці кінців здихались того ката минулої весни, вивіз усе навіть гній, забув гамно з туалету на дворі... Ми вистояли, самотужки!!! Важко і нині, ніхто з нас не згадує, в нас усе ще болить... Дякую СУСІДАМ, які попри погрози розправи їхнім дітям дійшли до кінця!!! Ви б краще допомагали: з адересою правової допомоги, конкретними дієвими особами соціальних служб і т.д.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні