З'явилися безкоштовні онлайн-курси для підготовки до ЗНО

0
1
З'явилися безкоштовні онлайн-курси для підготовки до ЗНО
Презентували платформу з безкоштовними підготовчими курсами з 8 шкільних предметів.

В Україні запустили онлайн-платформу для підготовки до ЗНО "BeSmart", яка дає змогу прослухати безкоштовні курси і пройти тести з математики, української мови та літератури, історії України, фізики, хімії, географії та англійської мови, - повідомляють Українські новини із посиланням на прес-службу МОН.

Коментуючи новацію, міністр освіти Лілія Гриневич зазначила, що такі курси будуть особливо корисними для учнів, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України і не мають можливості підготуватися до вступу в український вуз.

"Сьогодні масові онлайн-курси набувають особливої популярності. І не тому, що це просто модно, а тому, що ці технології допомагають відповісти на значні виклики сьогодення – створення інтерактивних та цікавих матеріалів для дітей, забезпечення доступу до якісної освіти, надання можливостей для навчання впродовж життя. Усі ці виклики є особливо важливими й для України. Сучасним дітям нудно в теперішній українській школі, ми маємо молодь на непідконтрольних територіях, яка взагалі не має доступу до української освіти, та дітей у сільських школах, де якість освіти є нижчою, за міську", – зазначила Лілія Гриневич.

Апробація курсів інтернет-платформи BeSmart відбувалася протягом квітня-червня 2017 року в Одеській області. Загалом матеріалами курсів користувалися близько 8 тис учнів з майже 500 шкіл області.

Підсумком апробації став той факт, що в загальному рейтингу областей України за результатами ЗНО Одеська область в окремих предметах підняла свої позиції на 5-7 місць та вийшла в ТОП-3 областей із найкращою динамікою зростання.
Теги: зно, освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні