Луцьк – серед міст, де за піар влади платять найбільше

1
-1
Луцьк – серед міст, де за піар влади платять найбільше
Луцьк опинився на третьому місці серед обласних центрів Західної України за кількістю витрачених грошей на висвітлення роботи міської влади.

Про це йдеться у публікації Людмили Яворської "Екран одного актора: Як лучани платять за піар Ігоря Поліщука" на шпальтах Волинь24.

Так 2017-го Луцькрада місцевим ЗМІ заплатила 325 тисячі гривень.
Більше грошей на висвітлення роботи влади пішло лише в посадовців Івано-Франківська (575 тис. грн) та Львова (500 тис грн).

"Та якщо Франківськ – обласний центр із приблизно такою ж кількістю населення, то у Львові проживає майже вчетверо більше мешканців, тож у порівнянні з луцькими витратами, апетити львівських чиновники виявилися доволі скромними", - зазначає журналістка.

Суттєво менші суми витратили у Вінниці (230 тис. грн) та Хмельницькому (125 тис. грн). А от у Чернівцях і Рівному повідомили: за те, щоб про них писали, журналістам не платять зовсім.



Цьогоріч витрати на «висвітлення діяльності» планують збільшити до 597 тисяч, а комунальній газеті «Луцький замок» обіцяють 590 тисяч. Тож загалом із міського бюджету на співпрацю з журналістами піде 1 мільйон і майже 200 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порівняйте будь ласка 2016 та 2015 роки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні