На Рівненщині чоловік розкопав могилу матері

0
-5
На Рівненщині чоловік розкопав могилу матері
У Костополі Рівненської області 55-річний місцевий житель розкопав могилу матері.

Інцидент трапився у суботу, 3 лютого, - повідомляє прес-служба ГУНП у Рівненській області.

До поліції надійшло повідомлення завідувача Костопільського кладовища, що чоловік розкопав могилу матері та на зауваження не реагує.

На місці події поліцейські встановили, що чоловік прийшов на цвинтар із самого ранку. Він повністю розкопав лопатою місце поховання матері, але домовину відкрити не встиг — його вчасно побачив завідувач кладовища.

Як пояснив 55-річний костопільчанин правоохоронцям, останні декілька днів йому снилася нещодавно померла матір, яка просила забрати з домовини склянку, покладену при похованні.

За фактом наруги над могилою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні. Чоловікові "світить" штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів або арешт на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні