Фіналістка конкурсу краси у Казахстані зізналася, що вона – чоловік

0
-3
Фіналістка конкурсу краси у Казахстані зізналася, що вона – чоловік
22-річний Ілай Дягілєв відправив свої фотографії на конкурс краси в образі красуні з Шимкента Аріни Алієвої. Світлини припали до смаку багатьом казахам, що дозволило йому пройти у фінал змагання.

Про це з посиланням на Sputnik Казахстан пише ЗІК.

«Между мной и моими друзьями возник спор о красоте. И тогда я решил принять участие в этом конкурсе. Сам я всегда выступал за естественную красоту. Сейчас, вы сами видите, что многие девушки однотипные, все одинаково красятся, одеваются и считают, что если они следуют трендам, то они красивы. Я так не считаю», – сказав Ілай.

Алматинець зазначив, що раніше в дівчатах було більше природності і жіночої харизми і саме це, а не просто зовнішню оболонку, необхідно пропагувати.


«Я дошел до финала и когда понял, что все зашло слишком далеко, то решил разоблачить образ Арины Алиевой. В самом начале поступило около четырех тысяч заявок со всего Казахстана, в итоге я прошел в финал».

На питання про те, яким бачить по-справжньому красиву людину, Дягілєв наголосив на важливості внутрішньої краси, індивідуальної наповненості і здоров’я, що дозволить будь-кому бути по-справжньому красивим.

«Я был приятно удивлен реакцией казахстанцев, тем, что многие поддержали мой поступок. Я не призываю обманывать или переодеваться в девушек, я хочу обратить внимание общества на то, что не одинаковый стандарт важен, а нужна естественность и индивидуальность каждого человека. Красиво и модно не то, что показывают где-то, а модно и красиво то, что идет именно вам», – резюмував хлопець.

Після свого добровільного викриття, за рішенням оргкомітету конкурсу Miss VirtualKazakhstan-2018 учасниця з Південно-Казахстанської області Аріна Алієва була дискваліфікована за надання недостовірних відомостей про себе і замінена на іншу учасницю.


Ілай Дягілєв живе і працює в Алмати. Бере участь в модних показах як модель разом зі своєю творчою командою, з якою створює різні образи для фотосесій. 
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні