На Волині судили діда, який «виховував» внука ременем

2
5
На Волині судили діда, який «виховував» внука ременем
На лаві підсудних опинився дідусь, який відшмагав свого 10-річного онука ременем.

Зазначається, що на дідуся у липні 2017 року суд вже накладав адмінстягнення за насильство у сім'ї. Цього разу, ввечері 23 листопада 2017 року у себе в дома він влаштував скандал, під час якого кричав, виражався нецензурними словами на адресу свого онука, чим вчинив насильство у сім'ї та правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 173 - 2 КУпАП.

Про це йдеться в судовій справі, яку розглянув Ковельський міськрайонний суд, - пише Район.Ковель.

На судовому засіданні дідусь свою винуватість не визнав. Пояснив, що він нічого не пригадує. Розповів, що дійсно, під час непорозуміння у спілкуванні із своїм онуком, він вирішив, що той поводиться по відношенню до нього без належної поваги, вдарив його ременем. Це трапилось вперше. Нецензурно він не виражався та бійки не вчиняв.

У свою чергу, онук на суді пояснив, що коли він із своїм дідом грав у гру, то дід став кричати на нього та ображати, а потім зняв свого ременя та став шмагати його по голові, спині, руках та ногах. Всього дід наніс йому 5 ударів. Почувши крики, до них у кімнату прибігла бабуся та захистила його.

Дід у п'яному стані став ображати і бабусю. А коли вона несла кружку із водою, то дід відштовхнув бабу і вона впустила кружку і поранила йому носа. На даний час онук діда не простив, так як сварки та непорозумніння з вини діда виникають часто.

Мама хлопчика у суді розповіла, що вона із сином проживає із своїми батьками. Коли вона із своїм колишнім чоловіком прийшла додому, то побачила свого батька у крові. Від членів сім'ї дізналась, що виникла сварка та бійка, що її сина її батько побив ременем. Однак, батько до неї бійки не зчиняв, а лише ображав нецензурними словами. Підтвердивши, що батько був у нетверезому стані і конфлікти у сім'ї виникають досить часто.

Зрештою, суддя Ірина Логвинюк, яка розглядала цю справу, визнала дідуся винним і наклала на нього адміністративне стягнення у вигляді 40-ка годин громадських робіт та судовий збір в сумі 352 гривень 40 копійок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да ладно, я своїх ще й в льох закриваю, як сильно вийо
Відповісти
це свідчить про вашу некомпетентність, як матері, адже у відповідь на ваше насилля діти вчинятимуть насилля в майбутньому до інших, психоаналіз жіночко, психоаналіз...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні