--> У центрі Луцька хочуть знести кіоск | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Луцька хочуть знести кіоск

3
-1
У центрі Луцька хочуть знести кіоск
На вулиці Винниченка у Луцьку, поблизу офісного центру "Директорія" муніципальна дружина має намір знести чималий кіоск.

Про це свідчить оголошення, розміщене на дверях цього кіоску.

"Встановлено незаконно. Буде демонтовано. Департамент муніцальної поліції Луцької міської ради" - йдеться у тексті оголошення.

Цікаво, що згідно з комплексною схемою розміщення тимчасових споруд на вулиці Винниченка у Луцьку, яку виконавчий комітет затвердив 20 грудня 2017 року, цей кіоск демонтажу не підлягає. На схемі він позначений зеленим кольором.



Тривалий час у приміщенні розташовувалось "Спортлото". Проте останні кілька місяців воно пустує.



Відповідно до Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21 жовтня 2011 року, а також Правил благоустрою міста Луцька від 29 липня 2009 року незаконно встановленні тимчасові споруди підлягають демонтажу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не заборонити спортлото в Луцьку назавжди? Хто його курує?
Відповісти
Муніципали в даному випадку праві. Розробники зазначеної комплексної схеми грубо порушили існуючі норми, оскільки запланували подальше функціонування самочинної торгової споруди на високовольтних мережах та з порушенням єдиних Правил утримання доріг.
Відповісти
http://old.lutskrada.gov.ua/kompleksna-shema-rozmishchennya-tymchasovyh-sporud-na-terytoriyi-mista
Якщо подивитись на схему номер два по вул. Винниченка, то якраз ця споруда і є червоним квадратом, а отже підлягає демонтажу! Вперше я згідний з муніципалами!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні