Шацький район відгуляв день народження з «Лісапетним батальйоном»

2
-1
Шацький район відгуляв день народження з «Лісапетним батальйоном»
У Шацьку з нагоди 25 річниці з дня заснування району відбулися урочистості

3 лютого 1993 року Шацька селищна та вісім найближчих сільських рад об’єднали у Шацький район.

З нагоди цієї дати у Шацькому лісовому коледжі ім. В.Сулька відбулися урочисті заходи, пише Район. Шацьк.

Біля коледжу діяв ярмарок-продаж солодощів та сувенірної продукції, а гостей свята зустрічав веселими піснями народний фольклорний колектив «Молодички» Шацького МБК.

У вестибюлі коледжу розважали глядачів виставки рушників колектив «Веретено» та його солістка Ольга Гайова. А запрошеним гостям роздавали ще й подарунки – буклети про 25-річчя району, сувенірну продукцію.

На свято запросили голів сусідніх районних рад та адміністрацій, польських колег, котрі мають тісні культурні та партнерські зв’язки з Шацьким районом.

Прибули на урочистості й поважні гості з області: голова Волинської ОДА Володимир Гунчик та заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик, помічник народного депутата України Степана Івахіва - Денис П’ятигорець.

Серед присутніх – ініціатори створення району, колишні керівники району, які стояли у керма протягом 25 років, державні службовці минулих років, ветерани державної служби, голови селищної та сільських рад.

Керівники району оголосили подяки та відзначили грамотами кращих працівників та ветеранів державної служби, теперішніх та колишніх керівників сільських рад, людей, які стояли біля керма району в різні роки.

Дісталося шани й приватним підприємцям, котрі своєю діяльністю активно сприяють розвитку району – Василю Печуку (в цей день Василь Іванович відзначав ще й день народження, з чим його також і привітали), Володимиру Шуму, Олені Лікіних, Володимиру Назаруку, Петрові Нестеруку, власнику відпочинкового маєтку в с.Світязь «Nester-House».

Голови районних державних адміністрацій та районних рад, які приїхали на святкування, подарували колегам коровай та запашний хліб, аби життя громади було щасливим та успішним.

Помічник нардепа Степана Івахіва Денис П’ятигорець передав жителям району найщиріші вітання, а як подарунок від нардепа – виступ колоритного колективу «Лісапетний батальйон», переможця шоу «Україна має талант-5».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Винник це фікус, який пишається собою, забув про хвору матір, яка немає грошей на ліки. Бридко дивитися.
Відповісти
А до чого тут Винник?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні