Де в Україні голосуватимуть за президента Росії

1
-2
Де в Україні голосуватимуть за президента Росії
Посольство РФ в Україні хоче відкрити виборчі дільниці в Києві, Одесі, Харкові та Львові на виборах президента Росії 18 березня.

Українське МЗС просять забезпечити заходи безпеки, - повідомляють РИА Новости.

"Направлена ​​нота посольства, в якій ми інформували український МЗС про те, що в зв'язку з президентськими виборами 18 березня планується відкриття чотирьох виборчих дільниць, і просили українську сторону забезпечити відповідні заходи безпеки під час голосування", - повідомив представник російського посольства.

У посольстві повідомили, що виборчі дільниці планують відкрити в Києві, Львові, Одесі та Харкові, де розташовані консульства і посольства РФ.

Чергові вибори президента Росії пройдуть в березні 2018 року, виборча кампанія стартувала в грудні 2017 року. Для голосування росіян за кордоном відкриють близько 370 виборчих дільниць в більш ніж 145 країнах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виборчу дільницю зробити на Донбасі, це те, що треба кацапам
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні