--> Луцькі поліцейські карають комунальників за погані дороги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі поліцейські карають комунальників за погані дороги

4
-4
Луцькі поліцейські карають комунальників за погані дороги
У Луцьку поліцейські судяться з комунальниками через відстуність знаків та ями на дорогах.

Про це повідомили у прес-службі поліції Волині.

У 2017 році на території обслуговування патрульної поліції Волині трапилось 1 553 дорожньо-транспортні пригоди, з яких 340 – з потерпілими і в яких 38 осіб загинули та 452 травмувалися.

"У Луцьку за стан дорожнього покриття, дорожніх знаків відповідає департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. При виявленні недоліків на дорогах ми пишемо вимогу, де описуємо недолік, і направляємо в департамент. У вимозі також вказується термін, протягом якого недолік мають усунути.

Якщо недолік не усунуто, то оформляємо припис за ст. 188-28 КУпАП за невиконання законних вимог працівників поліції, який уже йде до суду", - розповідає старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху Василь Шпак

"Ми звертались щодо вибоїн на так званому Дубнівському перехресті та поганого стану доріг на перехресті вулиць Задворецька-Карпенка-Карого, і після наших приписів недоліки усунули", - сказав правоохоронець.

Інспектор розповів, що дорога Луцьк-Маневичі була у жахливому стані, тому поліцейські складали приписи. Відповідальні посадовці оскаржували це в суді, але поліцейським вдалось відстояти їхню ефективність. А найголовніше, каже Василь Шпак, що після цього недоліки були усунені.

Він наголосив, що за неналежне утримання вулично-шляхової мережі складається протокол. В результаті суд може встановити штраф у розмірі 1020 гривень.

"Вони (департамент житлово-комунального господарства, - ред.) подають апеляції, однак переважну більшість судів ми виграємо", - зазначив Шпак.

"Варто розуміти, що департамент теж не завжди може виконати вимоги, адже чимало залежить від фінансування та матеріально-технічної бази. Часто погодні умови не дозволяють виконувати роботи, адже різна вологість та температура", - резюмував поліцейський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада тут проблеми не бачить. А от центральний ринок це проблема. Куточок землі в центрі. А скільки ми платимо за дороги, куди йдуть наші гроші?
Відповісти
Вci грошi йдуть на боротьбу з агресором
Відповісти
А коли будуть штрафувати за роздовбані тротуари?!
Відповісти
Коли хоть когось почнуть штрафувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні