П'яний лучанин випав з вікна багатоповерхівки у Нововолинську

0
-5
П'яний лучанин випав з вікна багатоповерхівки у Нововолинську
У Нововолинську 24-річний хлопець випав із сьомого поверху багатоповерхівки.

Про це повідомляє БУГ.

Прикрий випадок стався 2 лютого о 6:15 ранку у Нововолинську. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, випав з вікна багатоповерхівки по вулиці Луцькій. Наразі він знаходиться у відділенні реанімації.

Начальник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк повідомив, що хлопець випав з вікна сьомого поверху з необережності, поки курив. Перед падінням він кликав на допомогу.

Хлопця госпіталізували до реанімації.

Сусіди говорять, що квартиру близько тижня наймала дівчина із двохрічною дитиною. Її брат разом із другом прийшли в гості, також в квартирі була ще одна дівчина.

В помешканні разом із ними знаходилася і дитина. Розповідають, що молоді люди випивали та близько 23:00 голосно слухали музику, на що їм робили зауваження.

Жінка, чиї вікна виходять на квартиру, в якій сталася трагедія розповіла, що близько 05:00 ранку хлопці спілкувалися «про життя», лунали фрази типу «Ти мужик, будь мужиком».

"Потім світло вимкнулось, ніби полягали спати. О 6:15 ранку вже чули крики зі словами «Дай руку», після чого хлопець полетів вниз з вікна.

Ми викликали швидку та поліцію. Здається з тієї квартири також хтось дзвонив. Коли хлопець випав, друг побіг до нього. Вийшли і сусіди, які почули крики. Недалеко від місця події знайшли пневматичний пістолет", - зазначила очевидець.

Як розповіли сусіди, молодик, який випав з вікна, нібито працював в поліції. Він не місцевий, приїхав із Луцька.

На разі хлопець знаходиться в тяжкому стані в реанімації.

Пикалюк інформацію про наявність пістолету підтвердив, чи служить той в правоохоронних органах – ні, однак і не спростував. Зброя зареєстрована, усі документи - на місці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні