Наші багатоповерхівки світяться, як сонечко, - луцький забудовник

1
-2
Наші багатоповерхівки світяться, як сонечко, - луцький забудовник
Керівник "Луцького домобудівельного комбінату" (ЛДБК) Руслан Вайман стверджує, що не варто будувати сірі будинки, які викликають сумні чи негативні відчуття.

Чоловік впевнений, що будинки повинні бути яскравими та цікавими, - пише "Перший".

Один з найяскравіших таких прикладів від ЛДБК це ЖК «Карамель», який насправді вирізняється на фоні сірого 40-го кварталу різноманіттям кольорів.

"В нас не лише фасад такий цікавий, а й сходова клітка розроблена дизайнером. Ми командою вирішили, щоб він був таким яскравим. Це кропітка робота дизайнерів, архітекторів. Мені він надзвичайно подобається. Це ж здорово, будувати так, щоб аж самому подобалося. Не варто будувати сірі будинки, які викликають сумні чи негативні відчуття", - зазначив Руслан Вайман.

"Якщо ви помітили, то всі наші будиночки світяться, як сонечко. На Іващенка теж будинок зроблений з жовтої цегли і в будь-яку погоду він світиться", - каже чоловік.

Будівельник зазначив, що яскраві багатоповерхівки вже підняли статус 40-го кварталу.

"Вже ніхто не каже, що тут щось не так, що тут поганий район. Адже тут прекрасна інфраструктура, гарний парк з потужним спортивним ядром, з дитячим містечком. Невдовзі тут добудуємо біля 50 тисяч квадратів добротного житла: автономного, сучасного, теплого і з радісними гарними фасадами", - додав Руслан Вайман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахахаг, парк знищує та ще й тролить. 40й самий зелений мікрорайон, і ніколи він не був сірим, поганим районом, мудак цей дістав вже. Статус підняв рожевим фасадом, сміхота та й годі. Ще років 10 будуть той комплекс будувати, і ще стільки продаватимуть квартири. І де ж то ті обіцяні спортивні комплекси, паркінги, інші плюшки?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні