Breaking Bad по-волинськи: варили амфетамін на дачах, продавали у Луцьку

0
5
Breaking Bad по-волинськи: варили амфетамін на дачах, продавали у Луцьку
На Волині зловили банду наркобариг, які варили метамфетамін у дачних будиночках, а продавали у Луцьку.

З березня по жовтень 2017 року чоловіки у дачних будиночках Луцька та біля міста варили метамфетамін, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Наймолодшому з банди – 28 років, найстаршому – 32, організатору злочинної групи, раніше судимому за наркотики - 30 років.

Щоб "замітати" сліди злочину вони використовували лісові посадки чи берег річки.

Чоловіки перевозили наркотики в Луцьк та забезпечували продаж.

Банду накрили 13 жовтня 2017 року.

Під час обшуків у лабораторіях знайшли обладнання для виготовлення амфетаміну, а також понад 200 г психотропної речовини.

Членів банди обвинувачують:

- у незаконному виготовленні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та незаконному збуті психотропних речовин у великих та особливо великих розмірах;

- організації та утриманні місць для незаконного виготовлення психотропних речовин;

- незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин;

- незаконному виготовленні, придбані та зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин (кримінальні правопорушення, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 3 ст.313, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 317 КК України).

Матеріали справи передали до суду.

Довідково:

«Breaking Bad« (Пуститися берега) - американський серіал про шкільного вчителя хімії Волтера Вайта, якому діагностують невиліковний рак легенів на початку серіалу. Він зривається і пускається берега: бажаючи фінансово забезпечити майбутнє своєї родини, виробляє метамфетамін, який продає його колишній учень Джессі Пінкман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні