«Вела себе неадекватно»: поліцейський розповів, як врятував самогубицю у Луцьку

1
0
«Вела себе неадекватно»: поліцейський розповів, як врятував самогубицю у Луцьку
У Луцьку на вулиці Данила Галицького патрульні врятували дівчину, яка хотіла зітрибнути з мосту.

Поліцейський каже, що дівчина була п'яна і вела себе неадекватно, - про це розповів в ефірі Ранку Нової Волині патрульний Олександр Данильчук.

Зі слів Олександра Данильчука, про інцидент правоохоронців повідомив водій таксі. За його словами, вулицею Гнідавською по проїжджій частині, хитаючись, ішла дівчина. Патрульні вирішили з’ясувати обставини і побачили її на мосту. Вона висіла над водою, тримаючись за перила. Разом із водієм автомобіля, що проїжджав повз, патрульні витягнули дівчину на міст.

Поліцейський каже, що дівчина була п'яна.

«Дівчина вела себе трохи неадекватно, були ознаки алкогольного сп’яніння. Було прийнято рішення відразу викликати швидку медичну допомогу, яка доправила дівчину у Волинську обласну психіатричну лікарню. Її госпіталізували», – розповів подробиці патрульний.

Нагадаємо, у ніч на четвер, 1 лютого у Луцьку дівчина намагалася вчинити самогубство, зістрибнувши з мосту на вулиці Данила Галицького. Жінка хотіла покінчити з життям, бо посварилася з коханим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А по сраці добряче надавати?! Нє? Не хоче,ку..ва??? От добре, що завезли в психушку - там швидко роздуплять, і ще й пляма на все життя!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні