Звільнили головного фіскала України Романа Насірова

2
3
Звільнили головного фіскала України Романа Насірова
Кабінет Міністрів ухвалив рішення про звільнення відстороненого від своїх обов'язків глави Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в середу, 31 січня, - пише «Інтерфакс-Україна».

"Ми направили до держкомісії подання про звільнення Насірова. Держкомісія надала свої висновки. Сьогодні ухвалюємо це рішення", - сказав Володимир Гройсман.

Довідково:

У січні Мінфін подав до Кабміну подання про звільнення Насірова. Насіров, у свою чергу, заявив, що вважає незаконною ініціативу голови Мінфіну Олександра Данилюка щодо його звільнення. Через це він подав до ГПУ заяву про вчинення злочину Данилюком.

10 листопада 2017 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) передала до суду обвинувальний акт стосовно Насірова.

За версією слідства, Насіров у період з травня 2015 року по березень 2016 року ухвалив низку незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для компаній, задіяних у так званій «газовій схемі» нардепа Олександра Онищенка, на загальну суму 2,019 млрд грн.
Джерело: ZAXID.NET
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його посадити на років десять
Відповісти
Ну й шо? Він своє взяв. Мабуть так задумано. Вони ж всі пов'язані. Це нам лапша на вуха.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні