«Це і є атошники, які повернулися з фронту наводити порядок», – волинський політик про резонансний марш у Києві

10
9
«Це і є атошники, які повернулися з фронту наводити порядок», – волинський політик про резонансний марш у Києві
Марш «Національних дружин» у Києві збурив інтернет-спільноту, адже народ нарешті побачив тих «атошників, які прийшли з фронту і готові наводити порядок» - вважає голова обласного осередку "Національного Корпусу" Андрій Д’яченко.

Про це він написав у блозі на Волинь24.

«Я дуже добре пам’ятаю 2014-15 роки, коли все суспільство буквально жило думкою: коли вже нарешті прийдуть хлопці з АТО і наведуть порядок… Як ці люди уявляли собі наведення порядку? Мабуть десь так: вертаються атошніки з купою чорних стволів, вриваються в кабінети, витягають за ноги чиновників і корупціонерів, всіх стріляють, вішають, виймають з-під матраців чемодани з награбованими доларами і роздають всім на площах міст» - написав Д’яченко.

Я не дивувався і навіть майже не злився, коли десь так у середині 2015 стався цей перелом і ставлення з «ви ж наші хлопчики-герої» змінилось спочатку на нейтральну байдужість, а потім на погано приховуване роздратування «цими атошніками, які бухають і дебоширять».

«І тут атовці повертається додому, але ніхто нікого не вішає і не стріляє… Об’єднуються в громадські організації і проекти, створюють партію і громадське формування «Національні дружини». Ну і тут ліберальна тусовочка та фейсбучні всезнайки впадають в істерику»

«Як атошники, які прийшли з фронту і хочуть наводити порядок, за яким так всі плачуться, мали б виглядати по версії фейсбукпатріотів? Зачуханими бомжами, алкоголіками які після кожної стопочки «Слава Україні» волають і яких охорона викидає з барчуги?»

« Марш 28 січня це був марш людей, які не звикли говорити. Які просто знають, що їм треба робити і живуть по принципу «Менше слів». З тих сотень дружинників ви навряд знайшли б хоч з десяток хороших ораторів. Більшість із них не напише гарних постів у фейсбуці. І так, у багатьох із них маски на обличчях бо багато їх з Криму і Донбасу». 

«Всі молоді і тверезі, підтягнуті, рівно йдуть колоною і виглядають пристойно. Як таким людям довірити міняти країну?). Фейсбукпатріоти ж напевно думали, що націоналісти весь час будуть на побігушках, як на Майдані». 

ЧИТАТИ БЛОГ АНДРІЯ Д’ЯЧЕНКА ПОВНІСТЮ

Як відомо, у неділю, 28 січня в Києві відбулася присяга й марш активістів «Національних дружин» (представники «Національного корпусу»). За словами лідера «Нацкорпусу» Андрія Білецького, активісти щодня «виходять на патрулювання вулиць міст України та борються з наркоторгівлею й алкогольним геноцидом українського народу».

Марш викликав активну і неоднозначну оцінку інтернет-спільноти. Були схвальні відгуки, але багато українців заявили, що вважають неприпустимим створення подібного воєнізованого формування. І навіть порівнювали "Національні дружини" із штурмовими загонами нацистської партії Німеччини.

У Луцьку "Національні дружини" вперше вийшли на патрулювання міста 24 серпня 2017 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за бардак в Україні розвели? Де хоч в одній країні світу таке є? А працювати на підприємстві вони не пробували? Хто шиє форму, хто тим всім забезпечує? Функції порядку покладені на державні органи, а не на ці формування! Багато молодиків там, що і не були в АТО, а тікали за кордон або під маминою юбкою переховувались коли була мобілізація, а зараз легких грошенят захотілось? Знаємо звідки ноги ростуть тих формувань!
Відповісти
Національні дружини - заполітизований процес, але й тобі не раджу ображати людей, бо серед їх брата більшість добровольців і волонтерів, а не "дизертирів". Врахуй, правоохоронні органи в державі, як і при Януковичі, перетворились в охоронців влади (це в кращому випадку). А "СВЯТЕ МІСЦЕ ПУСТИМ НЕ БУВАЄ". То ж на місце скомпроментованих правоохоронців рано, чи пізно прийдуть "робінгуди"...
Відповісти
Чуєш ти "робінгут" у Європу поїдь, подивись, там такого бардаку немає! Досить вже країну ганьбити! Знаємо ми добре хто там у тих "дружинах"!!! Ще раз повторюсь - йдіть працювати, нероби!!!
Відповісти
В европі закони працюють і ііх дотримуються всі ..від простолюдина і до міністра...а в нас " бардак" розвела сама влада своіім "пофігістичним" ставленням до ними ж прийнятими законам
Відповісти
Хм... робінгуд! ? А натхненник і закулісний ляльковод цих робінгудів очільник отих " скомпрометованих правоохоронців". Така от абракадабра, національні дружинники-робінгуди.
Відповісти
Де там взагалі про робінгудів то пише?
Відповісти
Якщо оті державні правохоронці працюють казна на кого то народ візьме порядок в своіі руки...і не треба щось там "свистати".!
Відповісти
Найшли політика... Запитайте на Волині, чи чули про нього раніше? Доцільно було написати широковідомий у вузьких колах!
Відповісти
Чи чули про кого? Білецького?.Та тут крім Винника всі кому за сорок не чули ,а хто молодший нікого крім Мохнатіка.
Відповісти
А куфаєчки в цих "дружин" на беркутяцькі смахують) А фейси на тітушечні схожі) Мда, не додумався свого часу зечара данєцкий свою гопоту в такі стильні уніформи нарядити, прапорів наштопати, урочисто "освятити" якоюсь там чарівною фігнею царя гороха... Але в принципі - що "білий вощ" Білецький, що "спортсмен" Тітушко, яйці в профіль. Чи може ви думаєте, що там рицарі Граалю марширують? Під символом, що нацистський "вольфсангель" нагадує. Ага? Відрізняйте націоналістів від "анальних наці", читайте мат частину. Будьте уважні, як то кажуть на проповідях. І буде всім щастя)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні