У Нафанаїла розповіли, кому підуть гроші, зібрані під час різдвяного концерту у Луцьку

5
1
У Нафанаїла розповіли, кому підуть гроші, зібрані під час різдвяного концерту у Луцьку
У Волинській єпархії УПЦ МП розповіли, якміж ким розподілили гроші, зібрані під час 24-го Благодійного різдвяного концерту.

29 січня 2018 року до канцелярії єпархії зійшлися представники громадських об’єднань, медичних та реабілітаційних закладів, для котрих збиралась благодійна допомога, - інформує сайт єпархії.

Нагадаємо, організаторам вдалося зібрати 117 тисяч гривень, не рахуючи додаткового збору благодійних коштів.

Як зазначається у повідомленні, у єпархії не забувають і про родини військовослужбовців, котрі загинули у зоні проведення АТО, а також про воїнів, котрі потребують реабілітації.

До списку організацій, котрі отримали допомогу від Волинської єпархії УПЦ МП, увійшли:

ГО «Янголята»;
Об’єднання батьків дітей з синдромом Дауна;
ГО Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя»;
Обласна організація УТОС;
Обласна організація УТОГ;
Благодійна організація стомованих інвалідів «Астом-Волинь»;
Ковельський дитячий будинок.

Також кошти були виділені для центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, котрі працюють в області, а також для потреб дитячого відділення Волинської обласної психіатричної лікарні, онкогематологічного центру Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

У Волинській єпархії УПЦ МП висловили подяку всім спеціалістам реабілітаційних закладів, медичним та соціальним працівникам і активістам за їхню рацю та сподіваються на те, що внесок від вірян і духовенства церкви допоможе їм у їхній щоденній роботі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки говорять? Чому ж цифри не покажуть? Більшість реальних благодійних організацій оприлюднюють чеки з аптек, з магазинів, рахунки, або хоча б показують чим саме допомогли. А тут - тільки слова!
Відповісти
зверніться з запитами до вказаних організацій. там скажуть, що їм дали.
Відповісти
Зверніться до перелічених організацій і Вам нададуть всю інформацію, яка Вас цікавить. Благодійність - справа не публічна. В даній ситуації просто було констатовано факт. Представники вказаних об'єднань отримують допомогу не вперше і завжди залишаються вдячні.
Відповісти
Про які чеки Ви говорите...Люди жертвують кошти без всяких там чеків, просто передають від серця , а кому вони ідуть - подивіться на фото і самі долучіться, будете власними очима бачити,куди йдуть
Легко когось обговорювати здалеку
Відповісти
Та навіщо було допомагати людям, треба брати приклад з генпрокурора, 56000 євро відпочинок з родиною, ото патріот!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні