«Туалетний» скандал на митниці: коментар мера Устилуга

0
-4
«Туалетний» скандал на митниці: коментар мера Устилуга
Мер Устилуга Віктор Поліщук роз'яснив ситуацію із закриттям вбиральні у сервісній зоні, запевнивши, що туалет працює, до того ж він тепер ще й безкоштовний.

Коментуючи рішення Устилузького виробничого управління житлово-комунального господарства, він зазначив, що йдеться про скорочення працівників, - повідомляє Район.Володимир-Волинський.

Нагадаємо, 29 січня з'явилася інформація, що у пункті пропуску "Устилуг" закривають єдину громадську вбиральню.

"Найперше заспокою всіх і скажу, що вбиральня на сервісній зоні працює. Донедавна на сервісній зоні працювало 5 робітників: одна прибиральниця та 4 працівники, які обслуговували вбиральню. Всі ці люди отримували мінімальну заробітну плату. Порахуйте: 5 чоловік і всім дати мінімалку. І це в той час, як за добу вбиральня могла виручити приблизно 100 гривень. Так-так, а ви думали більше? Ні, наші люди не спішать заплатити 3 гривні. Вони краще - в поле, під кущик, за дерево, на заправку… Видатки почали рости, тим більше, що черг нині майже нема, людей за кордон їде набагато менше. Саме тому керівництво управління житлово-комунального господарства й вирішило скоротити персонал. Залишилась лише прибиральниця, яка прибирає територію та вбиральню. А сама вбиральня працює. Ключ завжди можна взяти в страховиків. Більше того, тепер вона взагалі безкоштовна", - зазначив Поліщук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні