На Волині школяр відігрів замерзлого лебедя та оселив у своїй ванні

3
13
На Волині школяр відігрів замерзлого лебедя та оселив у своїй ванні
У селі Гірники Волинської області одинадцятикласник врятував лебедя, відігрів його під батареєю та поселив у власній оселі.

Про це пише PressЦентр з посиланням на газету «Ратнівщина».

За словами школяра Ігора Панасюка, щороку на водоймах села поселяється пара лебедів. Протягом року їх підгодовують місцеві мешканці.

Того дня Ігор разом із друзями катався на ковзанах на озері Радожич. Юнаки помітили зграю лебедів, які не плавали, а стояли на льоду. Після того як хлопці до них під’їхали, птахи розлетілися, окрім одного.

Лебідь був настільки обезсиленим, що не реагував на собаку, який гавкав поруч. Також він не зреагував, коли юнак взяв його на руки та заніс додому.

Ігор Панасюк вдома відігрів птаха під батереєю. Тепер пернатий проживає у ванній хлопця. Коли стане тепліше, білий красень повернеться на свою водойму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Побільше б таких людей!
Відповісти
У хлопаки велике серце, молодчага!
Відповісти
Як зворушливо!) Молодець!!)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні