--> У Нововолинську п'яний водій зніс стовп та залишив декілька вулиць без світла. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську п'яний водій зніс стовп та залишив декілька вулиць без світла. ФОТО

1
2
У Нововолинську п'яний водій зніс стовп та залишив декілька вулиць без світла. ФОТО
У Нововолинську п'яний водій на бусі "Мерседес" зніс електроопору.

Про це повідомляє БУГ.

Аварія трапилася 28 січня, близько 15:30 на вулиці Сковороди. Поблизу хлібзаводу водій буса в’їхав у стовп.

За словами очевидців, "Мерседес" рухався на великій швидкості, водій не впорався із керуванням та врізався в опору. Водій був у нетверезому стані.

В результаті аварії мешканці будинків залишилися без світла. Були знеструмлені вулиця Сковороди, Мічуріна, Куліша, провулок Мирний та Декабристів.

Працівники "Волиньобленерго" ліквідували наслідки аварії. Майже всім вулицям повернули світло, однак кілька будинків на вулицях Сковороди та Мічуріна будуть чекати електрику до понеділка, 29 січня.

Очевидці також говорять, що водій вів себе обурливо, вимагаючи допомогти йому скинути стовп із автомобіля замість того, щоб привести в лад лінію електропередач.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні, як пише БУГ мав бути суд щодо нетверезого порушника. Збитки не відшкодував. От побачимо, яке покарання йому застосує суд! Під складання протоколу на місці ДТП порушник кричав що всіх підкупить!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні