Центр Луцька - без світла через аварію

3
3
Центр Луцька - без світла через аварію
На центральних вулицях Луцька зникло світло через аварію на лінії.

Орієнтовно з 7.40 ранку 28 січня немає електропостачання на вулицях Словацького, Лесі Українки та проспекті Волі, - повідомляє ІА Волинські новини.

На гарячій лінії Волиньобленерго повідомили, що відключення спричинене аварією на лінії.

"Аварійне пошкодження на лінії спричинило велику кількість вимкнень електромереж у Луцьку та Любомльському районі. Спеціалісти працюють над їхніми усуненням. Орієнтовний термін відновлення електропостачання - до 11 години 28 січня", - повідомили у Волиньобленерго.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дістали вже ті аварії! Хто буде відшкодовувати пошкоджену домову техніку? У 50-му мікрорайоні (за Там-Тамом) у ночі у середу на пів-години, у четвер з 17 до 17.30, у п'ятницю з 5.30 до 6.00! Якщо це планово то повідомте! Скільки можна це терпіти у 21 столітті?!
Відповісти
Переходимо на свічки. Пенсії не має грошей не має....увесь бюджент в офшорах
Відповісти
Це нормальний режим роботи для цієї шарашкіної контори,боротися з ними не має ніякого шансу поскільки не має конкуренції ,поки не дозволять продавати електроенергію для споживачів ще через якісь нові фірми ці оьленерго і надалі будуть працювати через жопу і надалі крпсти і знущатися з людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні