На картку лучанина можна буде «закинути» гроші на проїзд, історію хвороби та знижки

4
2
На картку лучанина можна буде «закинути» гроші на проїзд, історію хвороби та знижки
Заступник директора департаменту економічної політики міськради Сергій Омельчук розповів, якою повинна бути картка лучанина та які переваги вона даватиме мешканцям міста.

За словами Сергія Омельчука, нині проект знаходиться на стадії розробки. Планують, що картка лучанина буде повноцінної банківською карткою, на яку можна буде переказувати гроші, отримувати зарплату, однак із соціальними додатками.

Планують, що в електронній картці буде транспортний модуль. Тобто нею можна буде розплатитися за проїзд у тролейбусах.

«Ми хочемо розпочати з комунального транспорту і, можливо, поширимо на весь транспорт», - зауважив Сергій Омельчук.

Окрім того, на картці буде міститися медичний модуль: «По суті, це буде прив’язка до історії хвороби. Наприклад, я прийшов у поліклініку, на реєстратурі даю картку, її посканували і побачили записи з історії хвороби. Також за її допомогою можна буде попередньо записатися до лікаря».

Також передбачають, що картка міститиме інформацію про наявні у лучан знижки у магазинах чи аптеках міста.

«У перспективі ми хочемо здружитися з магазинами, торговими мережами, аби всі картки на знижки містилися на одній», - розповів заступник директора департаменту економічної політики.

Цікаво, що у майбутньому хочуть, аби за допомогою картки лучанина діти реєструвалися при вході та виході зі шкіл.Запровадити проект планують до червня цього року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробіте щоб ще можна було на неї закидати кіно і музичку!
Відповісти
і щоб нею можна було розраховуватись в борделях
Відповісти
Ще в садочках діти нехай карткою відмічаються. Краща ідея, зробіть кожному татуювання з номером на руці: дешевше буде. Правда таке вже було. Засуньте свою картку в те місце, де зародилась ця дурнувата ідея. Давайте заведем картку українця, картку мікрорайону (картка карлухи), картку будинку, картку поверху у будинку, картку місця на кладовищі. Немає як гроші вкрасти? Тоді купіть валідатори. Коли вас придурків посадять, або хоча б конкретно відп.здять, щоб нирки з кров'ю повипльовували?
Відповісти
На "дурнуваті"ідеї мозги в них є.Вже хоч щось впроваджуйте в місті,потопаємо в смітті,бруді.Транспорт -розвалюхи,ринки-просто жах,дороги в ямах,тротуари ковзанка...а вони картками бавляться,ід....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні