У скандальній волинській «інфекційці» поруч з немовлятами знайшли мертвого таргана

16
-18
У скандальній волинській «інфекційці» поруч з немовлятами знайшли мертвого таргана
У Волинській інфекційній лікарні у палаті, де лежать кількамісячні діти знайшли мертвого таргана.

Про це написала лучанка Юлія Задерей на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Таргани. У інфекційній лікарні. У відділенні, де лежать кількамісячні дітки. У мене все..." - пише вона та додає фото.



Зазначимо, це не перший скандал, у який потрапляє інфекційна лікарня.

Волинська журналістка Оксана Петрук розповідала про тісні палати, які ніби клітки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «У стінах дірки, як після обстрілу», - лучанка про інфекційну лікарню

Лучанка Ольга Теребенець скаржилась, що її з дитиною розмістили у кімнатці 1,5 м на 2 м. По підвіконню, батареї та речах почали бігати таргани.

"Коли медсестра почала вводити антибіотик силою, а ручка набрякати, моє терпіння луснуло. Я написала відмову і ми поїхали до дому з жахливими синцями та нічними жахіттями", - пригадувала жінка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Головного лікаря луцької інфекційки звільнили
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чи то вперше??
я з дитиною частий гість у даній лікарні,і таракни то як з друзі..
жах і взагалі немає слів
це лікарня і на мою думку це не припустимо
Відповісти
Ай-я-яй, який безсовісний тарган, помер прямо біля немовлєти...
Відповісти
Поговорити це мало.Потрібно вирішувати ці проблеми давно.Робити ремонт міняти меблі...А владі замість того,щоб виставляти на показ свою ,,пророблену,, роботу у вигляді фото,нарешті зайнятися роботою по вирішенню цих всіх проблем в лікарні.Це просто сором,щоб була така лікарня для маленьких дітей.
Відповісти
Ремонт, це жахіття і менш важливе питання це відношення персоналу до діток, силою колять, забирають дітей від батьків щоб поставити катетор,кладуть на холодне, колять десяткі разів поки попадуть в венну, це жах,це діти звідти виходять з порушеною психікою! це не лікарі, це жах
Відповісти
Хочу заступитись за мед.персонал. Я сама медсестра, але не з цієї лікарні. Повірте мені що ніхто ніколи не хоче переколювати ваших діток по декілька разів. Поставити дитині катетер у вену не завжди легко. Повірте, що нам теж серце болить коли дитинка плаче, ми розуміємо що їй боляче.
Відповісти
Я ж казав не робити йому привівки!!!
Відповісти
Ну незнаю,такі жахи розказують про медперсонал.Я лежала там з дитиною,був бронхіт.Про таргани правда,бігають,живуть,сусідці по палаті в кружку заліз.Але медперсонал(особливо медсестри)хороші,чемні і діток абсолютно не ображали.Ніхто рук не заламував.на холодне не клав і т.д.лежали ми 10 днів,тож бачили всі зміни медперсоналу.
Відповісти
Я теж лежала там з дитиною, таракани бігають як справді якісь то друзі.. просто це так бридко, неприємно..
Відповісти
В листопаді ми лежали 2 тижні з дитиною 3 роки, так тарганів почали при нас труїти, я питала чи не шкідливим є ця "трутка"...так потім ці таргани почали падати на всі поверхні: тумбочку, ліжко моє і дитини... і на це дивились нормально.
Відповісти
Куди дивляться чиновники міста?
Відповісти
Ох ця лікарня ,ще не одного доведе до сліз. Розкажу і я свою історію пов'язану із перебуванням у цій лікарні. Моя малеча в 3міс почала сильно кашляти і температурить ,був зрив ще при зміні суміші. От ми приїхали в інфекційну, нас положила на два тижні. Що за цих два тижні я натерпілася ворогу не побажаєш. Докапали дитину до того, що температура не підіймалася 35. Дитина спала і не проставляється хоча дуже активна була. Дитині робили рентген бо піднялася температура,хоча я питала чи не пора змінювати катетор в річці..при здачі аналізів були зміни аналізи були гірші ніж при поступанні. При кожному уведдені антибіотика в катетор дитина сильно кричала. А виявилося одного ранку ,що ручка 3міс дитинки від довгого перебування катетора спухла. Коли це все знала лікар вона настояла далі продовжувати капат. А коли в дитини внормалізувався стілець то вона забажала щоб мої дитині зробили клізму бо їй кал потрібен. Хоча тільки малеча кашляла і більше нічого не турбувало. За їхньої не уважності при спухші ручці дитині робили рентген
Відповісти
Про тарганів чули...про дірки у стінах та жахливі умови перебування в палатах теж можу сказати що правда,оскільки також доводилось перебувати в цій лікарні!Але медперсоналу повідомляє,що є одномісні палати і відповідно за окрему плату можемо перевести.Розмір плати складав300грн!ЦІванович виходить
Відповісти
ого..ми в жовтні лежали,платили 200
Відповісти
Я теж поділюся.Попали ми в інфекційну з доцею тоді було їй 10міс ну підхопили вірус грипозне.Факт того,пролежали 7 днів, нас капали бо температура була висока, назначили антибіотик.На 5 день я бачу що в дитини висипка,алергія..спочатку я подумала що це після капання,але це був останнй день більш не капали..дали антибіотик,висип ще такий жосткий став..а перед тим як тільки побачила відразу ж попередила медперсонал,вони без лікаря нічого не можем зробити,бла бла..ну як дали той антибіотик кажу ні ні шановні,дякую але вже достатньо.Приходить на другий день лікар,ще то їй не подобається що відмовилась від антибіотика,як то так бла бла,ну нам назначили каплі проти алергії все пройшло..Просто це й моя помилка,в нормальних лікарнях роблять пробу..а я така з тим всім,перший раз з дитиною в лікарні,переживаєш всьо на нервах.От така в нас була ситуація
Відповісти
Недавно лежав там на останньому поверсі в дорослому відділенні. Батареї опалення і вікна замінені, ремонт не робився років 20, але штукатурка не сиплеться. Умивальники в палатах кончені, але в туалетах унітази нові. Магазин на першому поверсі галімий. Тараканів не бачив. Можливо непотрібно тримати продукти по тумбочкам, то й тараканів не буде? Персонал нормальний, хоча можливо мені так попало. Нічого поганого про лікаршу і медсестер сказати не можу. Так лікарня стара і потребує фінансування але персонал адекватний. Харчування лайно.
Відповісти
В нас в платній палаті миша бігала по вікні.Марія лежала,вода стояла....Написала відмову,забрала додому.Жах.Я теж була в ,аді,- Інфекційна Лікарня.Всі на кучу,і гепатит,і отравлення...Це ЖАХ!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні