Лучанин закрив сусідського кота в контейнері і залишив на морозі

18
-6
Лучанин закрив сусідського кота в контейнері і залишив на морозі
У Луцьку чоловік закрив сусідського кота в контейнері від газонокосарки та залишив ночувати на снігу.

Про це написала лучанка Юлія Крісман у Фейсбуці.

"Як ж сильно має дістати сусідська кицька,щоб закинути її в контейнер з газонокосилки та прибити на нього цвяхами решітку? Що має зробити кіт, аби залишити його в такому стані на вулиці при температурі в ночі до -15?" - обурюється лучанка.

Вона зауважила, що кіт зник з прибудинкової території у вівторок, 16 січня. Знайшли кота пізно ввечері, в середу, 24 січня, в контейнері на прибудинковій території сусіда, в снігу, на вулиці В'ячеслава Хурсенка.

"На мій голос кіт почав дико м'явкати, битися всередні цієї конструкції. Розширені зіниці, відсутність координації рухів, жахливий стан, про гігієну мовчу, кіт ходив «під себе», обмороження лапок, хвоста, понижена температура тощо" - зауважила Юлія.



"Вперше в житті бачу тваринку, яка боїться залишатися в кімнаті сама і одразу ж при цьому починає кричати.

Хіба має право людина самостверджуватися за рахунок беззахисної тварини, кидаючи її на вірну смерть?" - запитує Юлія.

Видання «Волинь24» взяло коментар у хазяйки постраждалої кицьки Юлії.

"У нас особистий будинок, є подвір‘я з якого киця навіть часом виходить, але повертається максимум за декілька годин (ночує завжди вдома, не дворовий). Мама в минулу середу (17 січня, - Ред.) повідомила, що киця зникла, шукала її кожного дня по нашій вулиці.

Вчора (24 січня, - Ред.) я вирішила пройтися сусідньою вулицею, пошукати. Хоча надії було мало, тиждень все ж таки пройшов", - зазначила Юлія.

"Я почула ледь чутне м'явкання. Але на кличку "Ліза", кіт почав просто кричати, я почула глухі звуки, ніби хтось щось пхає, б‘ється. На фоні інших звуків, які видавав кіт, я припустила, що навіть якщо це не моя Ліза, то він потребує допомоги", - зазначила Юлія Крісман.

"Подзвонивши в домофон будинку, до мене з другого разу вийшов чоловік років 55, я пояснила що загубила кота, а в нього на задньому подвір'ї щось дуже жалібно м'явкає. Чоловік відповів, що він котів не має, а розводить "курочок" (це, як я розумію, декоративні кури, чи щось таке).

Коли я наголосила що в мене зник кіт, він заперечив і пішов геть. Я написала мамі повідомлення про цей випадок", - зауважила Юлія Крісман.

Як сказала лучанка, її мати, їдучи з роботи близько 19 години, заїхала до того будинку, але до неї навіть ніхто не вийшов.

Згодом, біля 21:00, жінка знову під‘їхала до цього будинку, покликала кота і знову почула ці котячі «стогони».

"Кіт знову бився в контейнері. Будинок огороджений з усіх боків, але оскільки це сусід п'ятиповерхівки, з її боку будинок огороджений "парканом" з ремонтного сміття та шиферу.

Мама забрала нашого кота та занесла його додому", - повідомила Юлія.

Вона зазначила, що її батьки хотіли поговорити з власниками будинку, однак ті на контакт не пішли.

"Викликали поліцію, написали заяву. Далі був ветеринар, дав вказівки щодо харчування кота", - резюмувала Юлія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О це новина забери до себе додому, скільки ходить бродячих собак і кішок в луцьку, кидаються на людей, нікому до цього діла немає, а тільки пса який кидається на дітей хтось вдарить, відгонить від них, відразу збирається кучка активістів дармоїдів захиснів тварин і кричать притягайте до відповідальності, забирайте тварин до себе додому дармоєди.
Відповісти
Ти хоч прочитай дурню статтю до кінця. Це домашня тварина яка спить дома, але гуляє на подвір'ї...
Відповісти
Ну і до чого ви це бовкнули? Кому ця кішка завадила? На кого вона кинулась? Вона домашня, живе вдома. Робить таке з котом чи з псом, то й з людною зробить. Не думали про це? Якщо вже вам на тварин байдуже.
Відповісти
Ти таке саме епну...е створіння як і та людина що таке вчинила!!!
Відповісти
Стріляти таких уродів
Відповісти
Я навіть обговорювати не хочу - роздерти за дві ноги! Тварь! За це буде кара Божа!
Відповісти
молодець, певно християнин
Відповісти
Я так думаю, що кіт подушив курей, за що і поплатився.
Відповісти
Ще може і ти будеш бродячий. Не зарікайся
Відповісти
Чим думаєш? Як кіт може придушити курей?
Відповісти
Може той лучанин,сам такий же живодер,шкода що таких не можна розстрілювати.
Відповісти
чого не можна? якщо один раз то можна))) тільки щоб ніхто не бачив
Відповісти
Дякую В24, ви зробили мій вечір! Новина в ТОП місяця!
Відповісти
Це просто бидло, треба за ним слідкувати і зробити так, щоб забув про знущання, козел
Відповісти
До всіх писак, що ви писали що мене роздерти сам тримаю тварин, які на вулицю не вибігають, але коли я 23.01.2018 йшов біля ЗОШ 24 вибіг пес який кидався на людей, то всі почали верещати і щоб того пса від них відігнати, бо вони боятьсящо їх покусають, де ви захисники тварин, чи треба що дітей зробили інвалідами
Відповісти
важко читати! В мене сусід взагалі прийшов до мого будинку схопив кішку і забив об стовб, на моїх очах, бо бачите в нього курчата пропадали, а це був сусідський кіт, копія моєї...потім принижував мене, матюкав, а потім дивувався, чому не вітаюсь...курчата пропали всі до одного...при чому людина кожну неділю ходить в церкву... Дай Боже кожному: кому пережити все, кому розкаятись і змінитись...
Відповісти
Бог це добре але те що люди звернулись у поліцію то молодці, маю надію що господаря елітних курочок засадять на півроку. Прохання до журналістів прослідкувати за ситуацією та повідомити.
Відповісти
треба так само з ним зробити ,як він з котом.,може тоді стане добрішим. НЕЛЮДЬ!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні