На скільки зросли ціни на Волині

3
3
На скільки зросли ціни на Волині
За 2017 рік на Волині продукти харчування та безалкогольні напої дорожчали на 18%.

Найбільше зросло в ціні сало – в 1,7 разів. Менш ніж на третину – фрукти, м’ясо і м’ясопродукти, молоко та молочні продукти, овочі, хліб, рис та яйця. Водночас на чверть подешевшали крупи гречані та трішки цукор. Тютюнові вироби подорожчали на 37%, алкогольні напої – на 12%, - повідомляє 12 канал.

Впродовж минулого року продовжили зростати тарифи на житлово-комунальні послуги. Зокрема, плата за утримання будинків та прибудинкових територій підвищилась на 43%, водопостачання – на 27%, електроенергію – на 28%, каналізацію – на 14%, гарячу воду – на 6% та опалення – на 4 %.



За вартість проїзду на автотранспорті з кишені доведеться викласти більше на 28%, залізничному – на 15 з половиною. Пальне та мастильні матеріали злетіли на 21%. Зі зв’язку найбільше подорожчали поштові послуги в 1,7 раза, мобільного зв’язку на 13%, Інтернет майже на 9%.

Зросли в ціні послуги лікарень, амбулаторій та медикаменти. На чверть стали платити більше за навчання студенти. Спустошили гаманці батьків і дитячі садочки.

Загалом торік на Волині індекс інфляції, тобто споживчих цін, становив майже 115%. В Україні - 114%, що дещо вище, ніж у попередньому році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тож покращення прийшло . Яка інфляція все добре вишиванка і вперед .
Відповісти
А причому тут вишиванка? Для чого писати що небудь? Краще добиватися покращання життя, вимагати у влади зниження цін, і т.д
Відповісти
А де в нас влада? А ті олігархи, що по сумісництву керують і грабують державу, для них цін не існує
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні