Під час благодійного концерту у Луцьку зібрали понад 100 тисяч гривень

2
-2
Під час благодійного концерту у Луцьку зібрали понад 100 тисяч гривень
Під час 24-го Благодійного різдвяного концерту, організованого Волинською єпархією УПЦ МП, зібрали 117 тисяч гривень.

Дійство відбулося 23 січня 2018 року в приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, повідомляють у прес-службі єпархії.

Захід є щорічним і має на меті зібрати кошти на допомогу дітям-сиротам, на потреби різноманітних реабілітаційних центрів та громадських організацій, котрі ведуть соціальну роботу в різних напрямках. Захід є щорічним.

Керуючий Волинською єпархією УПЦ МП єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл наголосив на унікальності концерту, який вже більше двох десятиліть об’єднує християнські серця у справі милосердя.

У концертній програмі взяли участь хор студентів Волинської духовної семінарії на чолі з протоієреєм Петром Муляром, хор “Покров” під керівництвом Ірини Гайдучик, архієрейський хор Свято-Покровського кафедрального храму на чолі з Надією Романій, сім’я священика Богдана Андрійчука (місто Камінь-Каширський), дует Олени та Марії Аніпко (місто Почаїв), ансамбль української народної пісні “Берегиня” на чолі з Іриною Лаговською, молодіжний хор “Умілєніє” Свято-Пантелеймонівського храму міста Луцька (керівник Юлія Масленнікова), хор священнослужителів Волинської єпархії під керівництвом протоієрея Сергія Дембовського.

З театралізованою виставою “Різдвяна дівчинка” виступили вихованці недільної школи при Свято-Покровському кафедральному храмі.

У концерті також узяв участь народний аматорський фольклорний колектив “Криниця” (село Видерта Камінь-Каширського району), хор “Волинські дзвони” собору Всіх святих землі Волинської (керівниця Марія Федосюк-Вислоцька), ансамбль народної музики “Волиняни” на чолі з Тетяною Жилюк.

Виконала вірш “Слава тобі, Боже” Анастасія Гелета, об’єднаний хор наприкінці програми заспівав “Молитву за Україну”.

Зібрані 117 тисяч гривень будуть розподілені найближчим часом, запевняють у єпархії.

Усі бажаючі долучитись до благодійної справи можуть переказати кошти на рахунок.

Управління Волинської єпархії Української Православної Церкви

ЄДРПОУ 21732641 ПАТ “АЛЬФА-БАНК”

р/р 26006021171901

МФО 300346

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От так і живем. "Ворожа" церква 24 рокі поспіль збирає кошти на потреби українських дітей, а "неворожа" розповідає, як правильно сексом займатись. Цікаво, чому за 25 років свого існування, потужний, патріотичний і мегапопулярний Київський патріархат не спромігся зробити бодай щось подібне?
Відповісти
Причина проста-"Нехай твоя права рука не відає,що творить ліва!"Українська Помісна Православна Церква Київського Патріархату займається благодійництвом від часу свого заснування-тобто від Хрещення Русі-України,просто Вона це не афішує,згідно православних канонів!А тут-раз в рік зібрали пару тисяч-і крику на всю область.Чому ж так не кричите про ті мільйони,котрі на Москву передаєте,як церковну десятину?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні