В луцькому зоопарку народилась мавпа. ФОТО

1
-18
В луцькому зоопарку народилась мавпа. ФОТО
У Луцькому зоопарку народилося дитинча мавпи.

Про це повідомляється у спільноті "Луцький зоопарк" у Фейсбуці.

"З величезною приємністю ділимося з вами файною звісткою – у зелених мавпочок, які мешкають у нас 3-й рік поспіль, чергове поповнення. І, за попередньою інформацією, це хлопчик", - пишуть у зоопарку.

Зазначили, що у березні 2016 року народилося перше дитинча мавпи. Самця назвали Аватаром. А у грудні того ж року у нього народилася сестра - Санта.

"Сімейство стало надзвичайно популярним серед відвідувачів. І не лише тому, що тваринки – екзотичні. Спостерігати за стосунками у цій родині – особливе задоволення. Тож і відвідувачів поблизу їхнього вольєру – завжди чимало", - пишуть у публікації.

У дописі зазначили, що мавпеня народилося на початку грудня. А про народження тварини не повідомляли спеціально, аби мавпочки не злякалися від надмірної уваги відвідувачів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну прям копія мене
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні