--> ПриватБанк подарував обладнання волинській дитячій лікарні* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ПриватБанк подарував обладнання волинській дитячій лікарні*

0
7
ПриватБанк подарував обладнання волинській дитячій лікарні*
Благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто» подарував освітлювальну лампу хірургічному відділенню Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання. На обладнання для порятунку маленьких волинян клієнти банку зібрали понад 230 тисяч гривень.

«Благодійний фонд «Допомагати просто» функціонує вже шість років. У нас є майже мільйон благодійників, які регулярно перераховують кошти під час обслуговування у банку. Дуже радує те, що в статусі державного банку цей проект працює ще динамічніше», - розповів директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.



«Серце б’є, коли дитина твоя хворіє. Кожен батько хоче, і мріє, і вимагає, щоб його дитину швидко і якісно полікували. Але чуда не буває, треба нам бути разом для того, щоб матеріально технічна база була на найвищому рівні. Тому ми сконцентруємо на цьому увагу і будемо цей проект розвивати далі.

Ми зустрілися з керівництвом ВОДТМО і визначили, що на сьогодні нагальна потреба є саме в хірургічному обладнанні, адже досі в операційних використовують лампи, які залишились з радянських часів», – додав він.

Завдяки клієнтам ПриватБанку для дитячої лікарні купили сучасний операційний світильник LUVIS М200.

«Лампа в роботі вже місяць. Вона якісна – світло від неї дає хірургові можливість працювати в невеличкому операційному полі», - зазначив заступник генерального директора лікарні з хірургічної роботи Ігор Дородних.



Це не перша обновка від ПриватБанку для Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання. Раніше для рентгенівського кабінету купили автоматичне проявочне обладнання.

«Доля нас звела півтора року назад. Завдяки автоматичній проявочній машині, яку нам подарував ПриватБанк, тепер дітки не чекають годину на знімки, а отримують їх відразу», - розповів генеральний директор Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Сергій Ляшенко.



Клієнти ПриватБанку можуть щоденно долучатись до благодійного проекту «Допомагати просто» через банкомати, термінали та Інтернет-банк Приват24.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні