«Це як сердитись на рибу, яка не вміє лазити по деревах», - лучанка про фемінізм

5
-3
«Це як сердитись на рибу, яка не вміє лазити по деревах», - лучанка про фемінізм
Лучанка Надія Рогозіна висловила свої думки про фемінізм.

Жінка вважає, що чоловіки і жінки зовсім різні за своєю природою, тому в них не може бути однакових обов'язків, - про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Чоловіки і жінки різні на енергетичному рівні, на біологічному рівні, на рівні свідомості, на рівні сприйняття світу. Не сприймати і не визнавати цього факту - це плисти проти течії. Витрачаючи енергію дарма, борячись з вітряними млинами", - пише жінка.

Лучанка каже, що значно мудріше цю різницю визнати.

"Сварок буде вдесятеро менше. Розчарувань буде вдесятеро менше. Щасливих сімей буде вдесятеро більше! Як шкода, що розуміння цих речей прийшло до мене лише зараз, а не років в 20", - пише Надія Рогозіна.

Жінка зазначила, що кожна людина повинна робити те, що робить її щасливою. За її словами, не потрібно вимагати від кожного те, чого він не може зробити.

"Я не вважаю, що роль жінки сидіти вдома і варити борщ. Я сама працюю і будую кар'єру (вже другу). Ми всі повинні робити те, що робить нас щасливими. Але ж не можна сердитися на золоту рибку через те, що вона не вміє лазити по деревах) у нас різні завдатки, природа створила нас виконувати різні ролі. От і все", - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Глибина і новизна думок вражає)))))))
Відповісти
Тут справа не в новизні,чи глибині думок, а в тому чоловік і жінка різні, це треба визнати,що і дописувачка зробила.І я знею згоден!
Відповісти
Не хвилюйтеся так - я не сперечаюся з п.Рогозіною, я просто дивуюся. Фемінізм не щось нове, а як рух відомий людям з половини 19 століття.А хіба ще хтось сумнівається, що "чоловік і жінка різні"?
Відповісти
Так феміністки ж і сумніваються).
Принаймні, деяка їх частина
Відповісти
жінки зараз гроші заробляють нарівні з чоловіками, а то й більше, то не зрозуміло, якого біса хатні обо"явзки і глядіння- виховання дітеq мають як і "за царя гороха" так само лежати на жіночих плечах, а не теж ділитись порівну?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні