Я рада, коли мої картини важко відрізити від реальності, - луцька студентка-художниця

0
5
Я рада, коли мої картини важко відрізити від реальності, - луцька студентка-художниця
Студентка Луцького національного технічного університету Юлія Семич малює реалістичні портрети.

Молода талановита художниця готова виконати будь-який "мистецький каприз" своїх Instagram-замовників найбільш реалістично, - пише "Конкурент".

Дівчина каже, що своїм завданням вважає реалістично передати природу, емоції, людину і все що оточує фарбами на полотні, або іншими матеріалами.

"Я отримую задоволення, коли написану картину важко відрізнити від того, що ми бачимо на власні очі", - зізналася Юлія.

СПЕЦИФІКА РОБОТИ

Майстриня розповіла, що більшість портретів вона малювала із фотографій, проте мала досвід малювання й з натури.

"Портрети малого розміру формату А4 малюю 7 годин, а великі за 15-20 годин. Портрети – лише частина моїх робіт. Якщо задача – написати пейзаж, то це може зайняти 2-5 дня, не враховуючи той час, коли картина сохне. А взагалі, все залежить від складності картини: деталізації, кількості кольорів, що саме буде зображуватись", - розповіла про тривалість виконання робіт Юлія.

Лучанка активно брала участь аматорських і благодійних виставках різних організаторів. А нині орієнтується на соціальні мережі, адже вважає, що саме в інтернеті з її творчістю можуть ознайомитися тисячі глядачів.

ЦІНИ

Майстриня повідомила, що фіксованої ціни на картини немає, адже це – мистецтво.

У неї портрет може коштувати 1-2 тисячі гривень і більше. Все залежить від матеріалів, розмірів і особливостей зображення фотографії. Ціна на картини може сягнути 2-5 тисяч і вище.

ПЛАНИ

Розвиток – не один із ключових планів лучанки. Вона залюбки освоює і нові сфери творчості.

"Я купила машинку для татуювання і вчуся робити тату. В планах здобути прихильності у глядачів на європейському, а потім і світовому рівні", - підсумувала Юлія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні