На Волині об’єднають декілька училищ

2
6
На Волині об’єднають декілька училищ
У Волинській області запланували реорганізацію низки професійно-технічних училищ.

Про це йшлося у понеділок, 22 січня, під час оперативної наради в ОДА.

Начальник управління освіти, науки та молоді Людмила Плахотна розповіла, що у 2018 році до новоутвореного Ковельського центру профтехосвіти приєднають ПТУ №22 смт Луків, у якому навчаються 260 студентів.

Також на базі Володимир-Волинського професійного училища створять центр профтехосвіти, приєднавши Оваднівський професійний ліцей. Тут навчатимуться понад 1000 студентів.

Створять багатогалузевий центр профтехосвіти й на базі Колківського училища, до якого приєднають Маневицький профліцей. Планують, що таким чином у навчальному закладі освіту здобуватимуть понад 800 волинян.

«Це дозволяє вилучити з мережі малокомплектні заклади, оптимізувати використання ресурсів», - зазначила Людмила Плахотна.

Своєю чергою, голова ОДА Володимир Гунчик наголосив, що примусово об’єднувати навчальні заклади не потрібно:

«Варто обговорити це питання, зважити всі точки зору, дійти спільної згоди і тоді ухвалювати рішення».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Голова ОДА Володимир Гунчик наголосив, що примусово об’єднувати навчальні заклади не потрібно: «Варто обговорити це питання, зважити всі точки зору, дійти спільної згоди і тоді ухвалювати рішення». Але ж ніхто нікого не питає!!!! Зібрали колективи, розказали, які ми погані, а вони хороші (ті, до кого приєднують), поставили перед фактом. Яке об'єднання без чітко виписаної законодавчої бази та зрозуміло прописаної процедури??? Давайте зробимо, а потім розберемося??? Цей процес укрупнення почав ще Табачник, ця влада продовжує. Хтось аналізував, де поділося майно та земля уже оптимізованих ПТНЗ? Який ефект від цього? Ганьба некомпетентній владі!!!!
Відповісти
Відзначимо, що очільник управління ОіН цілком абстрагувалась від проблем регіону по підготовці учнів робітничих професій і відмовляється їх вирішувати. Зокрема, вона насміхається з серйозної проблеми крадіжок державних коштів виділених центром зайнятості, коштів ЄС , матеріалів , обладнання , аксесуарів призначених на навчальні цілі . Так може робити кхеровнік-реформатор який в долі , своя в К* ЗеКа - від чого страждає ошукана молодь не лише бюджет м. Луцька , Волині, а всієї України. Пані плахотна ганьбиться своєю убогою профпридатністю перед світовою громадкістю ... Конституція , законність дій не

Люда наплювательськи також ставиться до проблем з виплатою зарплат бюджетникам, встигла стати ворогом для своїх підлеглих, та ЗА ПРАВДУ ЗВІЛЬНЕНИХ ошуканих працівників. Обурені зокрема у ЛВПУ не раз влаштовували протести проти несправедливості, обману , свавілля . Звернення здебільшого ігнорувались, прохання людей нехтувались , або надавались завідомо брехливі відповіді ... за гроші у власну кишеню К* продає власне майбутнє ! Сучка з тікою боятся поновити на роботі майстра в/н Білоуса В. Г. бо він рахує , що правда не гріх і виказав думку , про свої наміри далі викривати злодійські дії банди яка грабує дітей .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні