«Для розслідування треба зрада», - журналіст Дмитро Гнап у Луцьку

0
1
«Для розслідування треба зрада», - журналіст Дмитро Гнап у Луцьку
Керівник проеку «Слідство інфо», один із засновників Громадського телебачення Дмитро Гнап приїхав до Луцька, аби розповісти волинським медійникам про специфіку розслідувань, реалії і гострі кути української журналістики.

Лекція відомого журналіста розпочалася о 10:00 у четвер, 18 січня.

За словами засновника громадської організації «Міжнародна академія демократії» Володимира Пащенка, основна мета організації – розбудова демократії та демократичного громадянського суспільства в Україні.

Відтак, у рамках роботи «Міжнародної академії демократії» до Луцька приїхав відомий журналіст-розслідувач Дмитро Гнап.

«Ми запросили відому людину, непересічного журналіста, щоби він поділився своїм досвідом, своїм баченням, своїми секретами стосовно тієї ситуації, яка склалась в країні, стосовно ролі журналіста в громадянському суспільстві», - зауважив Володимир Пащенко.

«Це лише вдруге в житті я відвідую Луцьк. Вперше це сталось 10 років тому. Ми з Єгором Соболєвим приїжджали на тренінг до волинських журналістів. Маршрутка зламалася в полі, і замість того, щоби приїхати на 12:00 ми приїхали близько 15:00. А вже о шостій були квитки на потяг... Нині маємо нагоду поспілкуватися у неформальних умовах», - розпочав зустріч Дмитро Гнап.

Дмитро Гнап працює журналістом вже 23 роки, із них останні дев’ять років займається журналістськими розслідуваннями. Нині очолює проект «Слідство інфо».

«Для телевізійного розслідування треба передусім цікава тема, а в темі повинна бути зрада. Однак цього мало. Потрібно ще й знайти героя і розповісти історію. Журналістика даних з графіками, доказами, аудиторії набридла. Завжди є людина, яка страждає від корупції та злочинності. Її треба знайти і показати», - поділився з волинськими медійниками Гнап.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні