--> Це не сексизм, а «Енеїда»: у луцькому магазині матраців прокоментували скандальну рекламу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Це не сексизм, а «Енеїда»: у луцькому магазині матраців прокоментували скандальну рекламу

6
2
Це не сексизм, а «Енеїда»: у луцькому магазині матраців прокоментували скандальну рекламу
У луцькому магазині «Світ матраців», що на проспекті Соборності, відповіли на звинувачення у сексизмі.

Нагадаємо, рекламу із зображенням дівчини з відвертим декольте розмістили на стіні магазину «Світ матраців», що знаходиться на проспекті Соборності. Зокрема, дівчина у національному українському одязі рекламує матраци реплікою «У ліжку ми кращі».

Фахівець з гендерної рівності Богдана Стельмах зауважила, що вислів, використаний у рекламі, натякає на сексуальні стосунки з жінкою. З її слів, тут порівнюється жінка і матрац, як об’єкти для задоволення чоловіка.

За словами продавця-консультанта «Світу матраців» Костянтина, рекламу розмістили по всій мережі магазинів в Україні. А це – 80 торгових точок.

«Ні в кого не виникало претензій і проблем, як у нас в Луцьку. Якщо ця реклама комусь образлива, то можна й не дивитися. Усюди багато реклами з оголеними дівчатами, але люди на це не реагують. У нас намальовано у стилі «Енеїди» Котляревського. Там аналогічно все розмальовано, в українському стилі», - розповів він.

Костянтин наголосив, що жоден покупець магазину чи перехожий не скаржився на нібито сексистську рекламу «Світу матраців».

«Жінки заходять і навпаки відносяться до цього з гумором. Кажуть, що реклама досить цікава, креативна і позитивна», - додав продавець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фахівець з гендерної рівності! АХАХАХАХАХА!
Відповісти
То така професія))))
Відповісти
занадто багато в нас розвелося дебільних фахівців-активістів
Відповісти
заняття для жінки у 21 столітті! цирк!
Відповісти
У Луцьку "Секса нет"
Відповісти
Якби це не було сумно, але Луцькі держструктури відрізняються аж занадтою дурістю і тупістю особливо в плані організації якихось проектів в місті, встановлення реклами чи рекламних проектів. Декілька разів подавались прохання про організацію певних проектів - відповіді надбезглуздіші, організація на низькому рівні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні