Брудні бахіли під парканом луцької лікарні поприбирали

2
-2
Брудні бахіли під парканом луцької лікарні поприбирали
Прохід між проспектом Грушевського та вулицею Гулака-Артемовського поблизу Волинської обласної клінічної лікарні вже прибрали.

Як повідомляють у Департаменті муніципальної варти Луцької міськради, 15 січня вранці їхній інспектор видав припис медикам, щоб упродовж дня вони очистили територію від сміття, серед якого здебільшого були бахіли, в яких лучани відвідують лікарню та поліклініку.

Медичні працівники разом із двірниками вуличку прибрали.

"Тільки ж питання в тому, що не вони її засмітили. Громадянам, мабуть, важко, вийшовши з лікарняної установи, викинути бахіли у смітники, що призводить до скупчення сміття попід парканами та на землі", – зауважують муніципали.



Нагадаємо, 14 січня лучани обурювалися засміченим проходом, що з'єднує вулицю Гулака-Артемовського та проспект Грушевського, поблизу Волинської обласної лікарні.
Теги: сміття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І смітників не треба.
Відповісти
Смітники переповненні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні