Вбили волонтера з Латвії, який допомагав бійцям АТО

0
2
Вбили волонтера з Латвії, який допомагав бійцям АТО
Латвійця 33-річного Мікуса Альпса, який воював в Україні у складі 8-го окремого батальйону УДА, знайшли 12 січня мертвим на острові Гернсі (Велика Британія).

Рештки його тіла були знайдені в згорілому автомобілі у віддаленому районі на південній частині острова, повідомила у Facebook місцева поліція, інформує Еспресо.

Смерть Міка Алпса підтвердив комбат 8-го окремого батальйону УДА "Аратта" Андрій Червень. За його словами, йдеться про вбивство.

"У нас втрати. Убили мого бійця в Англії. В центрі Європи - в Гернсі, на Британських островах, сталося вбивство бійця 8-го окремого батальйону Української Добровольчої Армії. Мік був добровольцем у складі батальйону впродовж останніх двох років. Катували, вбили, прив'язали і спалили в машині, яку Мік віз для військових потреб батальйону. Він допомагав нам, воював з нами, днями я мав зустріти його на кордоні - Мік віз машину, броніки, термобілизну. Вбивство на островах, де населення менш ніж 70 тисяч, звідки важко швидко втекти, де всі знають один одного - це резонансна подія", - заявив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні