Australian Open назвав Еліну Світоліну росіянкою

0
7
Australian Open назвав Еліну Світоліну росіянкою
На офіційному сайті Australian Open українську тенісистку Еліну Світоліну назвали росіянкою.

Відкритого чемпіонату Австралії не знають національної приналежності четвертої ракетки світу Еліни Світоліної. У матеріалі про жеребкування турніру найсильнішу тенісистку України Еліну Світоліну, що отримала на Australian Open четвертий номер посіву, назвали росіянкою, повідомляє Sport Arena.

Ця помилка, незважаючи на активне невдоволення фанатів Світоліної в соціальних мережах, досі не виправлена, хоча в профілі Світоліної на офіційному сайті турніру громадянство вказано правильне.



Як повідомлялося раніше, Еліна Світоліна на першому в сезоні турнірі серії "Великого Шолому" стартує матчем проти тенісистки з кваліфікації. Українка у разі успішного виступу в Мельбурні має шанс стати першою ракеткою світу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні