Волинська поліція спростувала смерть жінки після допиту

0
-1
Волинська поліція спростувала смерть жінки після допиту
У поліції Волині спростували інформацію про смерть жінки після допиту у відділку. Відомо, що вона була причетна до наркозлочинів.

Раніше у ЗМІ повідомляли, що 32-річна лучанка померла після допиту поліцейськими. Вказані відомості не відповідають дійсності, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи жінка померла внаслідок гострої серцево-судинної недостатності та кардіосклерозу.

13 жовтня 2017 року поліцейські затримали групу осіб які варили і продавали амфетамін.

Наступного дня слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні правопорушень. Підозрюваним обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб.

До поліції ввечері, 13 жовтня, в якості свідка скоєння кримінального правопорушення була запрошена 32-річна жителька Луцька. Вона на момент затримання групи правопорушників перебувала разом із ними в одному з автомобілів.

Жодних протиправних дій щодо вказаної особи та підозрюваних правоохоронці не вчиняли. Громадянка також не мала жодних претензій до поліцейських. Відповідний запис вона залишила у журналі головного управління Національної поліції.

Повідомлення про смерть лучанки надійшло в поліцію вранці 17 жовтня від фельдшера швидкої медичної допомоги. Жінка померла за місцем проживання. Під час огляду на тілі померлої не виявили жодних тілесних ушкоджень, чи будь-яких слідів які б вказували на насильницьку смерть.

За фактом смерті Луцький відділ поліції провів досудове розслідування в кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з додатковою відміткою «природна смерть») Кримінального кодексу України.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи безпосередньою причиною смерті стали гостра серцево-судинна недостатність і кардіосклероз.

Кримінальне провадження закрили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні