У Польщі заборонять торгівлю у неділю

3
-3
У Польщі заборонять торгівлю у неділю
Депутати польського парламенту ухвалили закон, яким забороняється торгівля у неділю.

У четвер, 11 січня закон ухвалила верхня палата парламенту – Сенат, - пише "Zaxid.net" з посиланням на «Gazeta Wyborcza».

Відповідно до закону, від 1 березня 2018 року в кожному місяці магазини будуть працювати лише у дві неділі — в перший і останній тиждень місяця.

З 2019 року магазини будуть відкриті тільки в одну неділю в місяць, а з 1 січня 2020 року почне діяти суцільна заборона на торгівлю по неділях, за винятком 7 спеціально визначених неділь на рік – двох неділь, які передують Різдву, однієї неділі, яка передує Великодню, та останніх неділь січня, квітня, червня і серпня. Список цих неділь також поширюється на 2018 і 2019 роки.

Працювати по неділях зможуть квіткові і кондитерські магазини, пекарні і кав'ярні, що продають морозиво. Умовою для них буде зобов'язання продавати виключно квіти, морозиво, хлібобулочні та кондитерські вироби.

Закон також передбачає штраф за порушення заборони, який буде складати від 1 тисячі до 100 тисяч злотих, а в разі постійних порушень заборони — позбавлення волі.

Тепер закон щодо заборони на торгівлю по неділях чекає підпису президента.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тепер кордон можна буде проїхати спокійно... бо бариги-контрабасисти будуть відпочивати.
Відповісти
Цікаво, польські підприємці будуть бикувати на пішохідних переходах і митницях? як наші бариги
Відповісти
Потужні супермаркети елементарно обійдуть таке обмеження, так як в кожному присутній кулірнарний\кондитерський цех. Тому потік наших комерсів не спаде, на жаль...А сігаро у них купляють в любий час дня і ночі, ці милі, правовірні католики :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні