Луцьк може стати «Молодіжною столицею України»

0
0
Луцьк може стати «Молодіжною столицею України»
Обласний центр Волині боротиметься за титул «Молодіжна столиця України».

Про це йдеться на сторінці Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради у фейсбуці.

У коментарі «Волинь24» начальниця відділу сім’ї та молоді департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради Катерина Шкльода розповіла, що великих фінансових бонусів переможцям не передбачається. Звання «Молодіжна столиця України» дозволить місту приймати міжнародні організації.

«Головною перевагою перемоги буде проведення міжнародного молодіжного форуму за кошти Міністерства молоді та спорту України й тих, хто організовує цей конкурс», - розповіла Катерина Шкльода.

Довідково:
Конкурс «Молодіжна столиця України» стартував 1 листопада 2017 року. Змагатися за титул може кожне українське місто. Ініціаторами конкурсу є Міністерство молоді та спорту, Український інститут міжнародної політики та Національна молодіжна рада України.

Основною метою є активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні