На Волинь сунуть люті морози

2
-2
На Волинь сунуть люті  морози
На Волині з 14 до 16 січня очікують морози до -12 градусів Цельсія.

Про це розповів метеоролог Волинського обласного центру гідрометеорології Василь Климюк.

Зокрема, у п’ятницю, 12 січня, температура повітря по області коливатиметься від 0 до -5 градусів, удень – від -3 до 2 теплих градусів. Погода буде хмарною з проясненнями. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

У Луцьку 12 січня температура повітря вночі становитиме від -1 до -3 градусів, удень – від 0 до -2 градусів.

«Загалом на Волині до вівторка, 16 січня, буде без опадів. Температура повітря 14-16 січня впаде до 10-12 градусів морозу, удень – від 0 до -5 градусів. Потім трохи сніжитиме, а після Водохреща очікуємо потепління», - повідомив Василь Климюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хіба -12 - це лютий мороз? Це нормальна життєдіяльна температура. На Волині було мінус 36-37, у 1984 році впродовж 20 днів січня менше мінус 20 не було. Не лякайте людей, а то переляканим доведеться у ворожки кужіль палити і яйця (курячі) викачувати за рахунок вашого видання.
Відповісти
Хотіла б я поспілкуватися з цим Василем)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні