--> Дівчину з Луцька розвели на голі фото і поширили їх «Вконтакті» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дівчину з Луцька розвели на голі фото і поширили їх «Вконтакті»

9
-2
Дівчину з Луцька розвели на голі фото і поширили їх «Вконтакті»
На російському сайті лучанку "розвели" на оголені фото. Згодом світлини розіслали у соцмережі "Вконтакті".

Відвертий, дуже інтимний «подарунок» нещодавно отримав у повідомленнях в одній із заборонених в Україні соцмереж лучанин Петро (ім’я змінено). Ще більше наш герой здивувався, коли на оголених знімках впізнав… свою однокласницю, - пише VIP.

ОГОЛЕНА ЛУЧАНКА І СОРОМІЦЬКИЙ ЛИСТ

Фото супроводжував не менш шокуючий текст, який подається без змін:

«Это check you.

Ми проверили твою подругу – Аню (ім’я змінено) и она оказалась шлюхой. Она согласилась переспать с незнакомым парнем за деньги и выслала свои интимные фотографии в качестве подтверждения намерений и «демонстрации товара». Текст развода скоро появится на нашем сайте, следите за обновлениями.

А самое печальное в том, что у нее есть парень. Но она сказала, что она сможет изменить ему и он будет не в курсе. Когда она поняла, что ее просто развели – она удалила свою страницу в надежде, что никто об этом всем не узнает. Но мы оказались умнее.

Мы против таких продажных девушек, по этому теперь все ее друзья узнают какая она на самом деле. Сheck you против шлюх!

НАСЛІДКИ ГОРЕ-РОЗІГРАШУ

В результаті цього жахливого розіграшу лучанка дійсно видалися з соцмереж. Так, зникли її акаунти у Вконтакті, Фейсбуці. Сторінка дівчини в Інстаграмі – теж не оновлюється, вона має тільки одне фото і лише кілька десятків підписників.

Її хлопець, з яким вона зустрічалася близько чотирьох років, вочевидь, теж не захотів продовжувати спілкування з жертвою пікаперів. Згідно з інформацією нашого видання, на цей час вони уже не зустрічаються.

РОСІЙСЬКИЙ СЛІД І ПРОДАЖНА ЛЮБОВ

До слова, переписку, яку обіцяли опублікувати, «борці за справедливість» на сайт так і не поставили. В розділі «Міста» ми знайшли Луцьк, та жертву страшного розіграшу ми так і не побачили. Цікаво, що сам ресурс, який займається начебто благородним ділом, має російську «прописку».

«Сheck You это официальный сайт где выкладываются эпичные скрины переписок с девушками и не только, готовыми отдаться за деньги. Помимо самого развода, жертвы присылают фото», - так пишуть про себе творці проекту.


На віртуальний пікап ведуться дівчата з України, Росії і Білорусі.

Для усіх жертв розіграшу у «робін гудів» одна історія. Начебто в місто має приїхати якийсь впливовий бізнесмен і йому, мовляв, потрібен ескорт. Згодом знімки, переписка, в якій вони погоджувалися супроводжувати свого нового знайомого на ділову вечерю, а потім провести ніч в готелі, незабаром читатиме багато інтернет-користувачів.

За словами авторів проекту Check You - це така собі «дошка ганьби», яка несе благородну місію - очистити світ від продажної любові.

Цікаво, а чи задумувалися творці ресурсу про наслідки для цих дівчат? Схоже, вони можуть бути значно гіршими, ніж те, що вони виводять на чисту воду не зовсім чистих і чесних осіб.

P.S. Інтимні фото та скріни розісланих друзям лучанки повідомлень є у розпорядженні редакції видання VIP. Та з етичних міркувань їх не опублікували.

Ольга ЗЕЙЛИК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і хто вона після цього? Відіслала свої інтимні фото незнайомцям, при цьому - мала 4-х річні стосунки з хлопцем...
Відповісти
А це ще одне підтвердження що що різним соцмережам нічого сліпо довіряти ,тому що покидьків там повно!
Відповісти
Зате тепер може зі спокійною совістю і душею іти на площадочьку на заробітки, популярність (розкрутка) є, ні перед ким вже ніякої відповідальності нема, обслуговуй мужиків і коси капусту! Ву аля!
Відповісти
А чого її захищати?Правильно хлопець зробив що кинув
Відповісти
Боже, хто на це ще ведеться? Ну це ж вже навіть не смішно.Убожество!
Відповісти
Так, відома історія... Теоретично - маємо три мільйони доларів... А практично - дві б..ді в хаті і один старий п....ас!! :)
Відповісти
зайдіть в клуб , там кожна друга прийшла переспати за гроши =( реаліті життя
Відповісти
Холєра мама, точно сайт тримає якась баба!.. жоната
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні