Поліція не хоче карати Ткачука за те, що штовхнув Рижкова

3
-5
Поліція не хоче карати Ткачука за те, що штовхнув Рижкова
Поліція не знайшла підстав для того, щоб покарати депутата Євгена Ткачука за штовханину у Луцькій міській раді.

Про це Рижков повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, що 22 грудня, на сесії Луцької міської ради, Сергій Рижков вступив в словесну перепалку з позафракційним депутатом Євгеном Ткачуком. Останній штовхнув активіста, через що той впав на стіл.

ВІДПОВІДЬ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ РИЖКОВУ

Активіст процитував відповідь поліцейських, які повідомили йому наступне: "В ході розгляду матеріалів не встановлено достатніх даних, які вказували на наявність ознак правопорушення депутата Луцької міської ради Ткачука Е.Е.", - зазначив він.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО ІНЦИДЕНТУ

Відео бійки - з 2:48

ЗА ЩО МОГЛИ Б ПОКАРАТИ ДЕПУТАТА?

У дописі він надає витяг зі статті 251 КУпАП (Кодекс України про адміністративні правопорушення, - Ред.).

"Доказами в справі про адміністративне правопорушення є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.

Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів", - пише Рижков.

Активіст також публікує витяг зі статті 173 КУпАП, тим самим ніби натякаючи на хуліганські дії депутата:

"Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян", - цитує адмінкодекс Рижков.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Від вогню миру до бійки: як минула сесія міської ради"

"... тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб
приладів." - резюмує активіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рижкову треба грати у театрі.
Оскара рижкову, оскара.
Відповісти
І поліція стала кишеньковою.
Відповісти
Тут питання чи Рожков на сесії не займався дрібним хуліганство? Бо з відео видно як пан Рожков порушує правопорядок у сесійній залі під час засідання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні