У Нововолинську батьки скандалять через талони у поліклініці

1
-2
У Нововолинську батьки скандалять через талони у поліклініці
У Нововолинську у батьків виникають суперечки через не налагоджену систему видачі талонів у поліклініках.

Черги, непорозуміння як використовувати основні та додаткові талони, ведення прийому лише одним педіатром на всю поліклініку, – проблеми, з якими стикнулися батьки з дітьми, - пише "Буг".

За одну годину педіатр може прийняти 5 дітей, відповідно видають по 5 талонів. Талон до лікаря є документом, який покликаний правильно формувати чергу пацієнтів. Отримати його можна зранку в реєстратурі. Окрім того, видають також «додаткові» талони, по яких приймають дітей після огляду пацієнтів за вказаним часом. Так званих основних, до години 10-ї уже не має, тоді дивляться по ситуації яку кількість додаткових можна видати.

“Вистоявши зранку довгу чергу за талоном, взяли на 13:00, щоб потрапити до лікаря в свою обідню перерву для проходження медогляду, але змушені чекати, бо тут «жива черга»”, – скаржиться один із батьків.

З 2018-го року учні 1-4 класів зобов’язані раз на рік під час зимових канікулів проходити огляд в спеціалістів, тому йде великий наплив пацієнтів. Разом з тим, щодня на планові прийоми приходять батьки з дітьми до 1-го року, яких приймають позачергово (через одного).

Під кабінетом лікаря одні скаржаться, що не можуть потрапити з самого ранку по «додаткових» талонах, інші – що зобов’язані стояти в черзі і пропускати час, який вказаний.

Завідуюча зауважила, що тільки перейшли на систему видачі талонів і будуть по мірі виникнення проблем її удосконалювати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Луцьку така ж фігня була років п"ять-десять тому. Записатися по телефону не можна. Требавідпроситися з роботи й прийти в поліклініку на 8.00. Потім якщо талонів вистачить, то на прийом на 13 чи на 17. Якщо не вистачить знову повтор на 8.00 на слудуючий день. Зараз не знаю як, бо діти виросли.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні