Банерна реклама ефективна для малого бізнесу

0
1
Банерна реклама ефективна для малого бізнесу
Банерна реклама – просте та ефективне рішення для просування малого бізнесу у медіа.

Про це 0332.ua розповіла екс-генеральний директор «Microsoft Україна» Надія Васильєва.

«Що стосується малого бізнесу, особливо в регіонах України, найбільш розумним простим рішенням є банерна реклама на регіональних сайтах з хорошим охопленням локальної аудиторії», - зазначила експерт.

«Але як порахувати ROI такої реклами для малого бізнесу? Звичайно ж, у малого бізнесу, як правило, немає ні часу, ні коштів для такої активності. Найпростіший спосіб власника малого бізнесу - це зіставити обсяг клієнтів до і після запуску банерної реклами на регіональному сайті», - додала колишній керівник «Microsoft Україна».

З її слів, регіональним медіа бажано розбавляти класичний інформаційний потік про ДТП, події, політику і інший контент з негативним відтінком, пишучи про історії успіху, соціальні активності, заходи в місті, селищі.

«Цей контент буде не тільки соціально корисним, а й найефективнішим способом генерації рекламного трафіку в умовах обмежених бюджетів малого бізнесу», - наголошує Надія Васильєва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні